Tehnički kutak > Tuning skutera

Razlika Sp50 i SP180 !!!

<< < (2/4) > >>

Benjamin:
ti se salis sigurno...

Pupo:
Sad još jednom pročitaj sve što si napisao i možda uvidiš u čemu je stvar. Ajde da piraš da li nosači pašu ako hoćeš napraviti svap sa 50ccm na BB al sad da pašu blokovi. Da pašu, to bi već davno svi napravili  :toothy9:

malaguti f12:
daj kaj ti sam  logika ne govori da to bas nemoze bit isto

J.U.R.C.A:
nije niti rama ista
sp 180 ti ima centralni selen koji ti smanjuje vibracije
fizicki masina ide na ramu od 50 ali bez selena (ili nekog drugog idejnog rucni rad rjesenja) ces imat prevelike vibracije prilikom pustanja gasa.toliko da ce masina poskakivat gore dole po par cm....
sad zamisli to u zavoju :)

postoji mogucnost da to kvalitetno napravis a da ne radis selen ali mislim iskreno da premalo znanja imas obzirom na postavljeno pitanje..
ovo ti je osnovna razlika...

Gdje su vilice,kocione celjusti, pumpa kocnice, instalacije, itd itd.

RimSo:

--- Citat: Area51 - 25 Svibanj, 2009, 23:33:59 ---Sad još jednom pročitaj sve što si napisao i možda uvidiš u čemu je stvar. Ajde da piraš da li nosači pašu ako hoćeš napraviti svap sa 50ccm na BB al sad da pašu blokovi. Da pašu, to bi već davno svi napravili  :toothy9:

--- Kraj citata ---

Ma mislio sam na nosače ljudi,..samo me hebe bilijar na facebook-u pa neznam ni gdje sta pise.. :toothy12:

--- Citat: J.U.R.C.A - 25 Svibanj, 2009, 23:35:44 ---nije niti rama ista
sp 180 ti ima centralni selen koji ti smanjuje vibracije
fizicki masina ide na ramu od 50 ali bez selena (ili nekog drugog idejnog rucni rad rjesenja) ces imat prevelike vibracije prilikom pustanja gasa.toliko da ce masina poskakivat gore dole po par cm....
sad zamisli to u zavoju :)

postoji mogucnost da to kvalitetno napravis a da ne radis selen ali mislim iskreno da premalo znanja imas obzirom na postavljeno pitanje..
ovo ti je osnovna razlika...

Gdje su vilice,kocione celjusti, pumpa kocnice, instalacije, itd itd.

--- Kraj citata ---

Hvala..znači puno je tu posla..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju