Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji auspuh za sp180

<< < (4/4)

zac183:

--- Citat: J.U.R.C.A - 25 Svibanj, 2009, 23:11:22 ---PM tuning x tech 55 ili 59.
evo bas ovaj sfrkani kao na mom skuteru. To ti je model X texh 59.

radno podrucje mu je kao i serijskom samo ima oko 2  ~ 2.5 konja vise.
u kombinaciji sa minimalno malossi glavom a pogotovo sa jacom glavom tipa BGM,KB,ili PM(veci kompresijski omjer) radi prebrutalno.
zahtjeva samo rejecting glavne dizne za cirka 5,6 brojeva vecu.
rolice ostaju te koje jesu unutra.

i zabava je zajamcena ;)

--- Kraj citata ---

Dobio bih i na krajnjoj i na ubrzanju ???????
Kolko košta taj auspuh i di ima za kupit???
Imaš kakvu snimku da čujem kak se dere???

J.U.R.C.A:

--- Citat: zac183 - 25 Svibanj, 2009, 23:16:42 ---Dobio bih i na krajnjoj i na ubrzanju ???????
Kolko košta taj auspuh i di ima za kupit???
Imaš kakvu snimku da čujem kak se dere???

--- Kraj citata ---
imam snimku.Motor ti se cuje tipa karting.Pravi 2 t race zvuk(lupkanje zvonaca)
na krajnjoj ces dobiti cirka 10 ak kmh ali to nije spuh za krajnju jer bez okretaja nema nit krajnje.
taj auspuh ima takav sut odozdola da ce te i rjetko koji motor ozbiljniji moci pratiti do 60 70.
cjena spuha je nekih 350 eura sto i nije puno obzirom koliko malossi kosta kod nas.Mogao bih ti ga i mozda nabaviti.Javi se na PM

evo ti nekakav jadan filmic nemam bolji.pogledaj da sam nagnut na volanu plus malossi vilica koja je dosta niza od serijske i koliko me drzi na zadnjem.

http://www.2shared.com/file/5952726/e22cd781/MOV00631.html

http://www.2shared.com/file/5952663/f7e88c3d/MOV00968.html

zac183:
Prejebeno....Odluka je pala na taj spuh... :icon_thumright:

black-rox:
Hm zanimljivo znači nije ti se dobro pokazal roost,ja sam ga bio zvao prošle godine i rekao je da za to ne radi znači ti si bio testni kunić :)

J.U.R.C.A:

--- Citat: black-rox - 26 Svibanj, 2009, 01:14:32 ---Hm zanimljivo znači nije ti se dobro pokazal roost,ja sam ga bio zvao prošle godine i rekao je da za to ne radi znači ti si bio testni kunić :)

--- Kraj citata ---
kazem ti mi smo racunali ispuh jedno 5,6 noci i dobili taj nacrt..izradili smo ga i nije dobar.prevelika mi se cini cijev izlaza nakon protukonusa.premalo snage odozdola a seek time(vrijeme reakcije) je katastrofa.jedino to moze biti ako iskljucimo da smo pogrijesili prilikom odabira kuta protukonusa.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju