Tehnički kutak > Tuning skutera

Midrace setup 180sp?

<< < (7/10) > >>

J.U.R.C.A:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 27 Svibanj, 2009, 14:28:40 ---MRJ kaze da mu se najbolje SP ponasao sa mikuni TM 24 karbom...i da netreba ic preko toga.... bolje je a i jeftinije uzeti serijsku termogrupu(novu) i tad nekom na preradu... zvao sam neki dan za malossi 172 i lik kaze 2632kn bez glave a glava je oko 500kn!!! pa nisam lud tolko dat....najbolje je slozit serijalu i vozit se ko covjek... ovak se uvijek ima nesta za sarafat

--- Kraj citata ---
najbolje mu se ponasao radi ograniccenja serijskog usisa,tako da veci od toga karburator na serijskom usisu nije niti potreban(do 25 mm).
kada se usis pravilno napravi potencijal masine moze gutati i 34 karburator kao od sale!

black-rox:

--- Citat: J.U.R.C.A - 27 Svibanj, 2009, 15:39:42 ---najbolje mu se ponasao radi ograniccenja serijskog usisa,tako da veci od toga karburator na serijskom usisu nije niti potreban(do 25 mm).
kada se usis pravilno napravi potencijal masine moze gutati i 34 karburator kao od sale!

--- Kraj citata ---
Da jer usis je isti ko i na 5occm,šta je malo i smješno ta mašina je serijski dosta ugušena,a ima potencijala puno za tuning :icon_thumright:

S.F. sf2:
i kolko hp bi se dobilo s tak preradjenim skutom? mislim na usis,dugi hod radilice,preradjeni cilindar,veci karb,glava itd

black-rox:

--- Citat: S.F. sf2 - 27 Svibanj, 2009, 16:26:02 ---i kolko hp bi se dobilo s tak preradjenim skutom? mislim na usis,dugi hod radilice,preradjeni cilindar,veci karb,glava itd

--- Kraj citata ---
Zvavisi koji dijelovi koji timingi nešto da nije pretjerano oko 30ks :icon_thumright:

..::IVKULJA::..:

--- Citat: black-rox - 27 Svibanj, 2009, 16:38:22 ---Zvavisi koji dijelovi koji timingi nešto da nije pretjerano oko 30ks :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

de nelupetaj kojih 30 ks?! 24-25ks na tocku max

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju