Tehnički kutak > Tuning skutera

Midrace setup 180sp?

<< < (5/10) > >>

BlackNaranča:
eventualno ako hac ima kakvu ideju ...volio bi se i s njim dogovorit da on nest uradi ako bi mogao tj imao vremena, a znanja znam da ne fali  :icon_biggrin:

jako sam ozbiljan u ovome, dakle 99% se upuštam u ovo.
Dakle volio vi osim jurce da hac kaze ako bi se sto moglo jos napraviti pa da se dogovorimo sve, naravno novac je tu ...bez brige :)

black-rox:
Karburator onaj dellorto 25 je nula bodova,ja sam vozio serijalu na S6 pwk dan i noć razlika :icon_thumright:

J.U.R.C.A:
karburator dellorto 25 nije los.
istina ja sam imao MHR verziju tako da nisam kompetentan govoriti.

Pwk sam probao 28 i moram reci da me se karb dopao.

na niskim okretajima se ponasa kao 21 i odaziv je super a na visokim mu daje snagu. u svakom slucaju mi je bio sigurno jedan nivo iznad dellorta.

iako nema do mikunija tm28 .. samo jako se cjeni tesko ga je naci a pogotovo dizne i ostali pribor za stelanje

black-rox:

--- Citat: J.U.R.C.A - 26 Svibanj, 2009, 00:48:08 ---karburator dellorto 25 nije los.
istina ja sam imao MHR verziju tako da nisam kompetentan govoriti.

Pwk sam probao 28 i moram reci da me se karb dopao.

na niskim okretajima se ponasa kao 21 i odaziv je super a na visokim mu daje snagu. u svakom slucaju mi je bio sigurno jedan nivo iznad dellorta.

iako nema do mikunija tm28 .. samo jako se cjeni tesko ga je naci a pogotovo dizne i ostali pribor za stelanje

--- Kraj citata ---
Ja sam samo to bio stavio naštelao ga i stvarno motor je išao dan i noć razlika naspram serijali,a za taj Tm jedino nać neku kopiju ko i ove pwk :icon_thumright:

BlackNaranča:
ma postoji internet xD naci ce se to lol

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju