Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Kava u Šibeniku 21.04.

<< < (17/24) > >>

IZd:
Karlobag...

Iz tvog smjera ideš uz obalu ST-Šibenik-Zadar-Starigrad-Karlobag. Mislim da je Split-Karlobag cca. 240 Km (u jednom smjeru)

Do Knina pretpostavlja da imate isto koliko i i iz Zadra (oko 100 Km)

Doomsday:
Znači, nastavak priče sa susreta u ŠI dana 21.04. subota... :icon_biggrin:

Ova dva imenjaka se navila, i pričaju li pričaju... Pogotovo ovaj iz ZD... :laughing7:

A ja nikako do riči... Pa slušan, slušan, čekan, čekan... :laughing7:

E, onda san ja dočeka svoje pa se navija... A bidni Aonso, nije ima šanse pored nas starih tovara ni rič izustit... :laughing7:

Pa je vrime lagano prošlo, i gospoda se krenila spremat za partencu... :icon_biggrin:

I svi se lipo oblače, dok naš Izd meditira o prolaznosti života... :laughing7:

Dok je ivbura već gotov, a naš Alonso prikraju, Izd još meditira... :laughing7:

Daaaa, da... Svi skoro spremni, ali meditacija prije vožnje je nešto šta stvarno opušta čovika i baš je super... :laughing7:

I onda, nakon još malo 'OOOOHMMM MAAAANUUU PAAAADMEEE OOOHMMM' oni su krenili... Ali, tu san fotku već prije stavija... :toothy9:

Onda san ja još u kafiću, poučen Izd-ovim primjerom, malo 'OOOOHMMM MAAAANUUU PAAAADMEEE OOOHMMM' pareći oči na prirodnim lipotama Šibenika, popija još jedno piće... Pa polako put doma... :toothy11:

Na brdu iznad Segeta san sta i opalija nešto fotki panorame, možda van se svide... :toothy3:

Eto, to bi bilo sve... Do sljedećeg puta, najvjerojatnije u Kninu... :icon_thumright:

Punisher:

--- Citat: Doomsday - 23 Travanj, 2007, 18:59:45 ---Znači, nastavak priče sa susreta u ŠI dana 21.04. subota... :icon_biggrin:

Ova dva imenjaka se navila, i pričaju li pričaju... Pogotovo ovaj iz ZD... :laughing7:

--- Kraj citata ---
Hmm... e Dooms vraže jedan... sigurno si ti slikao IZd-a i kolegu forumasa... da-da.... sa specijalnim efektima u pozadini  :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

ivbura:
Evo "skupija "san slije ... :hello: kako ono jedna slika za iljadu rići ovako smo dokumentirani i zbilja Alonsu nismo dali šanse da gotovo išta izusti....ma mlad je on  nadohnadit će :icon_thumright:

Kotrlj !

ALONSO:

--- Citat: IZd - 23 Travanj, 2007, 14:48:00 ---Karlobag...

Iz tvog smjera ideš uz obalu ST-Šibenik-Zadar-Starigrad-Karlobag. Mislim da je Split-Karlobag cca. 240 Km (u jednom smjeru)

Do Knina pretpostavlja da imate isto koliko i i iz Zadra (oko 100 Km)

--- Kraj citata ---
ooooo pa ima brale da spržin skuter tu :o ionako mi je nešto prošuškalo od kada san iša iz šibenika do pakoštana pokušavajući tebe pratit ;D

ali iću ja ako buden ima love, tu ipak triba više benzine i svega ostaloga, sve ovisi koliko love buden ima, ako buden ima dovoljno šta se tiće mene ja dolazin tu uopće nema frke :happy6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju