Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Kava u Šibeniku 21.04.
Punisher:
--- Citat: eladio - 12 Travanj, 2007, 09:15:21 ---cuj na posao ne moras ici (nedao bog ne doc na curin rodjendan, uskopila bi te :toothy9: )
--- Kraj citata ---
Da uskopila... ne želim ni razmišljati što bi bilo :o
Doomsday:
A u pi*+umaterinu... :angry9:
Danas san pokuša doć na posa sa skutom, a on krepa!!! :help:
Kad dođen večeras doma, al ću ga rastavit na sastavne... :toothy3:
Ako ne polučin uspjeh, vidimo se u tehničkim pitanjima... :laughing7:
ALONSO:
evo ja san za ako ti sloziš vozilo :icon_thumright:
samo, ja bi volija da se nađemo negdi prije ako nije problem, jerbo se ne bi volija vozit sam do tamo, a i jakoo salabo znam ceste pa ako nije problem da se negdi nađemo prije.... :help:
Doomsday:
Ma ako iden, nije nikakav problem... :icon_thumright:
Sinoć san ga raskopava do 3 ure... Jebeno loše plastike... Popuca san tonu poveznica... Sad kad ga sastavin, samo će vrimenom od vibracija poispadat plastike puten... :laughing7:
Nisan uspija ništa loše nać... A onda sinjan da se jedno crijevo, onako debelo, otkačilo sa bloka motora... Meni se po svemu čini da je to vakum od pumpe goriva, ali nisan siguran... :icon_scratch:
Samo, kako san u međuvremenu ubija bateriju, a nije mi se dalo skidat sa auta noćas, nisan ga upalija... ::)
Za koji minut ću nazvat servisera i bacit se priko telefona na kolina da dođe u neko doba do mene, da vidimo u čemu je problem... :toothy3:
Nadan se da ću ga sredit... A ako uspijen, mogla bi i gospođa samnom do Šibenika... :icon_biggrin:
IZd:
Doomsday, ajmo pomaknuti ovaj susret za tjedan dana. Ja sam dobio jaku upalu grla (pijem antibiotike) i doktor mi je sugerirao (čitaj: zabranio) vožnu motorom, odnosno traži mirovanje od danas (jučer popodne sam bio kod njega). Ne mogu govoriti.
A kako si i ti u problemu mislim ad je odgoda najbolje rješenje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju