Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Kava u Šibeniku 21.04.
ALONSO:
--- Citat: Doomsday - 13 Travanj, 2007, 12:50:14 ---E, Alonso, niko nama ne brani na neku kavu... :icon_biggrin:
To je ako onaj moj žuti kresne... :laughing7:
--- Kraj citata ---
to se traži :happy6:
poslat ću ti na pm svoj broj u slučaju da se budemo trebali sutra ili općenito u budučnosti ubrzano dogovarat.
IZd:
--- Citat: eladio - 13 Travanj, 2007, 09:28:06 ---..doom, vidim da ce ti trebat jedan kinez (provjereni :laughing7: ) za dijelove :toothy3:
--- Kraj citata ---
Čekaj još malo, sad će biti neki popust :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Doomsday:
--- Citat: eladio - 13 Travanj, 2007, 09:28:06 ---..doom, vidim da ce ti trebat jedan kinez (provjereni :laughing7: ) za dijelove :toothy3:
--- Kraj citata ---
Ako se i zajebaješ... Baš san priča sa Mr J-om... Možda je riknija CDI... Možda nešto drugo... Ako ne priznaju u garanciji, možda ćemo poslovat... I make U an offer U don't refuse... Jel imaš konja...? :laughing7:
:toothy9:
ivbura:
I doms.. šta je kinezu ? štagoda ozbiljnoga ili ti se igra s živcima :toothy3:
Kotrlj !
Doomsday:
Dobro si reka, igra mi se sa živcima... :icon_biggrin:
Bija mi je serviser večeras... Upalija ga u sekundu... Provjerija je ima li iskre... Nema... Onda je pritisnija kill switch na ON... Ima iskre... Stavija svjećicu... I upalija ga... :laughing7:
Izgleda da je bila cila kombinacija nesretnih okolnosti... Bija je osta bez goriva... Pa nije tija potegnit gorivo... Pa ga je prelija gorivom i zalija svićicu... Pa san ja još malo po njemu prčka... Pa san u neko doba stisnija kill switch... Pa otiša kupit novu svićicu... The rest is history... :toothy3:
Sad radi... Još ga triba pozavidat... Ako uspijen sve sredit ujutro, Alonso, jesi za kavu...?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju