Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

30.5 thompson na trgu bana jelačića u zagrebu

<< < (5/7) > >>

greenlite:
Robi nebum obečal al mozda se sretnemo :headbang:, sve ovisi o igoru27

robert:
volim se i ja zajebavat al kod ovakih ispada nema šanse.
one prave branitelje koji su imali sreće da ostanu živi danas prodaju u haagu ili se sprdaju s njima. na njihov dan ću otić zapalit svjeću poginulima tokom domovinskog rata. a ovakvi komentari tipa ustašluk i slično mi jednostavno idu na živce. thompson je pjevao pjesme "evo zore evo dana" i slične. šta onda?
ko brani srbima, slovencima, bosancima i crnogorcima daa pjevaju svoje pjesme? NITKO
sad se mora nać jedan hrvat koji leti za europom i njihovim propisima, pa sve što je bilo i što se pjevalo pripisuje nacizmu.
do jučer su nas tukli a sutra ih zovete u goste! ne hvalaa i bez mene.

@green: imaš na pm moj novi broj mobitela pa se javi ako stigneš na trg.

Dirk23:
nista osobno, ali samo me zanima, tvoj pojam slobode, kako ti to doživljavas, kako se TI osjecas, u tome svemu, a kako si se osjecao prije, kada ko fol, nisi bio slobodan, onako okvirno da mi kazes, najprije, pa cu se pokusati nadovezat...

robert:

--- Citat: Dirk23 - 29 Svibanj, 2009, 19:20:32 ---nista osobno, ali samo me zanima, tvoj pojam slobode, kako ti to doživljavas, kako se TI osjecas, u tome svemu, a kako si se osjecao prije, kada ko fol, nisi bio slobodan, onako okvirno da mi kazes, najprije, pa cu se pokusati nadovezat...

--- Kraj citata ---
okvirno? ok
za vrjeme  bivše juge sam živio u bosni kod bake sve do 1986 kad sam otišao u njemačku.
možeš li si zamisliti da te u školi profesor premlati zato što si bio za božić ili uskrs u crkvi?
možeš li si zamisliti kad ideš roditeljima u posjetu da te u školi puste da prođeš razred ako im doneseš nešto iz njemačke?
možeš li si zamisliti da roditelji nemogu sinu poslat paket a da ga netko prije tebe ne otvori i pokrade sve važno ili vrijedno?
kolega, vjeruj mi dobio sam u životu više batina radi toga što sam nosio lančić sa križem nego bilo šta drugo.
naša domovina kakva je da je ona je NAŠA. sad bez brige mogu putovat gdje hoću i biti ono što jesam.

mrcina:
gdje buš robi morti se ja dokoturam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju