Tehnički kutak > Tuning skutera

kilometar sat

<< < (2/7) > >>

R@kija:
na mom matrixu ove digitalne su fakat jebene..najebenija stvar na motoru ostalo sve groblje...
nikad nisam imo problema sa njima...

robert:

--- Citat: rakitje00 - 24 Svibanj, 2009, 16:05:01 ---na mom matrixu ove digitalne su fakat jebene..najebenija stvar na motoru ostalo sve groblje...
nikad nisam imo problema sa njima...

--- Kraj citata ---
a kad ćeš ih napokon skinut i poslikat konektore kao što si i obećao kad smo bili kod tebe?

luna500rr:

--- Citat: zvone17 - 24 Svibanj, 2009, 11:41:53 ---Jel se moze stavit na lunu neki km sat sto ima obrtomjer? Bil uopce funkcionirao drugi km sat? Je l se moze ikako drugacije ugradit obrtomjer na ovaj sat?

--- Kraj citata ---

Bolji km sat ti netreba, a nebi trebao bit problem staviti obrtaljku, samo je treba nabaviti :laughing7:

http://shop.scootling.co.nz/images/uploads/rpm_meter-koso.jpg

pokusajmo nesto ovakvo nabaviti u Patrlja, mogao bi on to naruciti, nebi ga trebao biti problem spojiti jer on zapravo radi kao analogni frekvenciometar, samo treba nac jedan za 2t 1cilindar motore :hello:

R@kija:

--- Citat: robert - 24 Svibanj, 2009, 16:20:04 ---a kad ćeš ih napokon skinut i poslikat konektore kao što si i obećao kad smo bili kod tebe?

--- Kraj citata ---

jbt. ja se opce ne sijecam...tog..kaj sam reko a raskapo sam vec jer mi lupaju odsarafe se sa plastike i onda lupaju na rupama...budem sad kad raskopam koji dam posliko sam ovak i poslo ti...necu otpajat to je kinez j#bote jos cu đekove potrgat hahahahahahhahahahahha

robert:
daj nemoj sada kakiti špagete. :toothy10:
nisu ti konektori od šećera. skini i poslikaj konektore da vidim  i poslikaj krajeve kilometar sajle

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju