Tehnički kutak > Blokade
Veca brzina
2TDottore:
--- Citat: SlowRider - 12 Lipanj, 2009, 20:54:09 ---Jbg, ovaj put nije bilo prilike za fus jer je vlasnica cijelo vrijeme bila u neposrednoj blizini. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
sve znam......i znam kak ti je bilo delat kad ti neko cijelo vrijeme dahce za vratom...... :laughing7:
ali bez obzira na sve slobodno si ti stavis u potpis logo od MFR Teama ak oces da budes i sluzbeno u nasem teamu..... :)
SlowRider:
--- Citat: 2TDottore - 12 Lipanj, 2009, 20:58:17 ---ali bez obzira na sve slobodno si ti stavis u potpis logo od MFR Teama ak oces da budes i sluzbeno u nasem teamu..... :)
--- Kraj citata ---
nisam znao da je tako lako postati clan MFR Teama, znaci samo copy/paste napravim i postajem punokrvni clan :icon_scratch:
2TDottore:
--- Citat: SlowRider - 12 Lipanj, 2009, 21:08:20 ---nisam znao da je tako lako postati clan MFR Teama, znaci samo copy/paste napravim i postajem punokrvni clan :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
nije to bas tak lako kak izgleda......ak to neko napravi kog necemo u teamu odma dizemo pobunu i nahebo je......zato nemoj filozofirat neg ulazi ak oces dok sam dobre volje...... ;D
SlowRider:
--- Citat: 2TDottore - 12 Lipanj, 2009, 21:11:00 ---nije to bas tak lako kak izgleda......ak to neko napravi kog necemo u teamu odma dizemo pobunu i nahebo je......zato nemoj filozofirat neg ulazi ak oces dok sam dobre volje...... ;D
--- Kraj citata ---
evo jesam, al server mi za pocetak ne dozvoljava veci logo :'(
vekiyy:
--- Citat: 2TDottore - 12 Lipanj, 2009, 20:58:17 ---sve znam......i znam kak ti je bilo delat kad ti neko cijelo vrijeme dahce za vratom...... :laughing7:
Nisam mu dahtala za vratom...dobro mozd malo...hehe....pustila sam covjeka da radi svoj poso,cak sam tu i tamo uskocila,dodala saraf,micala sic itd...jel tako slowrider?? ajde ajde pohvali me malo...heh
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju