Tehnički kutak > Blokade
Veca brzina
vekiyy:
Evo kako kaze slowrider svi problemi su rijeseni...skuter ide ko veliki sad..preporodio se..a sve to zahvaljujuci slowrideru i njegovoj dobroj volji....sve je rijeseno,lampica ulja,gas,svijetla i guma....hvala slowrider... :icon_thumright:
2TDottore:
bravo slow....svaka cast......jos malo pa ces u MFR Team.....zapravo mos odma ak oces..... :icon_biggrin:
veki sorry kaj ti ja to nisam uspio slozit kak smo se dogovorili.....fakat sam u guzvi i nis ne stizem...... :sad1:
vekiyy:
ma znam dottore,zato te ni nisam gnjavila....reko si da si u guzvi pa mi glupo bilo ista forsirat....nema beda...ti ces drugi put nesto popravit ako se osjecas uskracenim....haha...salim se
2TDottore:
iskreno u zadnje vrijeme mi je vec pun da ne velim kaj serafljenja i morat cu pod hitno na produzeni godisnji..... :laughing11:
a kad bu ti sljedeci put nes trebalo sam javi.......bumo te pregurali preko reda....... ;D
SlowRider:
--- Citat: 2TDottore - 12 Lipanj, 2009, 20:28:54 ---bravo slow....svaka cast......jos malo pa ces u MFR Team.....zapravo mos odma ak oces..... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Jbg, ovaj put nije bilo prilike za fus jer je vlasnica cijelo vrijeme bila u neposrednoj blizini. :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju