Tehnički kutak > Blokade
Veca brzina
Drnda:
dodjes na benzinsku, ulijes jedan decilitar ulja i samo utocis 5 litara benzina i to je to.. znaci da ti omjer bude 1:50 iliti 2% mjesavina...ali prije svega treba iskljuciti tu uljnu pumpu.. ja tako radim na svome ima pola godine a sve mi je sa pumpom u redu...
SlowRider:
--- Citat: vekiyy - 09 Lipanj, 2009, 17:11:19 ---uzasno me smeta sto tako stalno trokira,sad je poceo jos cesce nego prije....hvala
--- Kraj citata ---
nije to do uljne pumpe, da je ona otkazala isto to bi se desilo i masini. Meni osobno je muka pomisliti na samostalno mjesanje goriva :joj_da:
Ekipa iz MF teama (dottore sef) vrlo brzo i efikasno rijesava sve probleme, i najkompliciraniji poslovi su zavrseni u roku od 1 sata :laughing7:
Drnda:
--- Citat: SlowRider - 09 Lipanj, 2009, 20:29:27 ---nije to do uljne pumpe, da je ona otkazala isto to bi se desilo i masini. Meni osobno je muka pomisliti na samostalno mjesanje goriva :joj_da:
Ekipa iz MF teama (dottore sef) vrlo brzo i efikasno rijesava sve probleme, i najkompliciraniji poslovi su zavrseni u roku od 1 sata :laughing7:
--- Kraj citata ---
mozda nije otkazala nego pravi prejaku mjesavinu pa je treba postelati ili sto vec....
SlowRider:
--- Citat: Drnda-1 - 09 Lipanj, 2009, 20:49:38 ---mozda nije otkazala nego pravi prejaku mjesavinu pa je treba postelati ili sto vec....
--- Kraj citata ---
ne moze kod minarellija praviti prejaku mjesavinu, problem je vjerojatno u frgicu ili popratnim stvarima...
vekiyy:
stalno mi trokira gas,i lampica od ulja gori bez prestanka..a natocila sam litru ulja pred 15 dana...i ne gasi se....neznam sta da radim....a nisam bas pri nekim novcima da ga odpeljam na neki cijeli servis...vjerojatno bi mi dosta naplatili...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju