Tehnički kutak > Blokade
Veca brzina
dhorvat:
--- Citat: vekiyy - 23 Svibanj, 2009, 23:39:04 ---na kneziji...ti? mogu ja doc gdje god ti kazes....
--- Kraj citata ---
Na knežiji ja delam :icon_biggrin:
Možemo se za drugi vikend dogovoriti, @robert, @2TDottore, ja i @kristina sa foruma možemo doć i vidjet o čemu se radi. BTW. i kristina ima Malagutija ali F12 i imala je isti problem ko i ti :icon_thumright:
mrcina:
kaj mažnjavaš skutere ili ???
vekiyy:
moze moze samo da se to uspije rijesit...smeta mi kad mi tak zatrokira a i jucer mi se ugasio nasred krizanja....i nisam ga mogla upalit 5min...kao,svi trube ja ga guran sa strane...hah...bed...nekad su ljudi stvarno nerazumni,ono oduzela sam mu minutu vremena sta je ceko da se maknem...
robert:
--- Citat: vekiyy - 24 Svibanj, 2009, 12:34:15 ---e moze moze,super,ma naravno da ce imat pivu od mene uspjeli napravi to ili ne..bitan je trud.... :icon_biggrin: jos se sad moram snac za neku garazu malu ili tak nes da mi ga ne maznu..jednom decku su nedavno maznuli u mojoj ulici a bio vezan i sve...e da jos nesto sam htjela pitat,natocila sam litru ulja ali i dalje mi konstantno svijetli lampica kao da ga nema...a di se toci ulje za kocnice?
--- Kraj citata ---
ako dobro koči onda ne diraj ulje kočnica. možda ti je indikator uljha u komi pa zato stalno svjetli lampica.
@horvat: to ti je dobra ideja, samo da ona ne dobije šok za život kad vidi kakav krš ti voziš. :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: i upali msn već jednom :angry7:
vekiyy:
frend ga vozio i kaze da ne koci bas dobro da stavim to ulje u kocnice,ja kocim i meni odlicno koci....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju