Općenito > Generalno o skuterima

303r

<< < (2/10) > >>

eladio:
ma nema sanse..

303r mi je kupio frend i i skinuo blokadu,bas cu ga pitat kako sad ide, mozda napravim i djir pa ti javim..

ali preko 7 banki ide garant  :glasses9:

filiplatinovicz:
Evo tvorničkih podataka koje uz svoj promičbeni tekst posreduje uvoznička tvrtka Genero motors:

www.>>>reklamiranje

Waynder:

--- Citat: roby44 - 16 Srpanj, 2006, 10:48:13 ---oglasnik me ne zanima jer tamo mogu naletit na svasta a i tesko je skuzit i onima koji dobro znaju da nesto ne valja.  :

--- Kraj citata ---

bravooooooooooooooo genije  ::) ::) ::) ::) ::)

uvait tinekomože i u dućanu rabljene robe...  daj se zbroji

roby44:

--- Citat: filiplatinovicz - 17 Srpanj, 2006, 03:57:35 ---

:icon_scratch:
Daklem ne 2,26 kW / 3,0 KS, već 3,6 kW /4,9 KS, što bi trebalo biti dovoljno da bez blokade skuter te mase s vozačem prosječne težine uz odgovarajući zalet na ravnoj stazi razvije najveću brzinu između 70 i 80 km/h.

--- Kraj citata ---

to znam, ali nije mi jasno na koju foru su oni izmjerili tu snagu, pa baotian je brzi.
jos bi nekako i proslo da se radi o nekoj manjoj razlici ali 3 i 4,9ks  :sad3:
ili lazu za snagu ili su ovi pogrijesili s mjerenjem.

waynder-  ne namjeravam kupit ni u ducanu rabljene robe. to su samo loa iskustva, nasrecu, ne moja.
ne kazem da se ne moze naletit na dobar uscuvan skuter, moze ali i ne mora.. znaci, rizik.

filiplatinovicz:
pretpostavljam da su tvornička mjerenja relevantna, a novinarska bajanja zaboravi. profesionalni sam novinar 30 godina i stoga mi možeš vjerovati  :drunken_smilie: :toothy12: :glasses9:

a što se tiče kupoprodaje rabljenih skutera, najbolje se držat sljedećeg:

kupuj samo od dobrog prijatelja, prodaj samo dobrom neprijatelju!  :toothy9:
.....uostalom, dobrog neprijatelja i tako ne možeš izgubit!  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju