Tehnički kutak > Tuning skutera

Promjenio se zvuk i manje ide

<< < (2/3) > >>

Rossi:
da ti nije pukla grana spuha...tako je mom frendu puko zx..promjenio se zvuk i slabije iso motor...njemu je puko dole na onom koljenu gdje se savija grana za ulaz u cilindar...najbolje ti je kad je upaljen skut...zacepi top tj izlaz onaj rukom i vidi ako se ugusi skuter tj ugasi sve je ok sto se tice auspuha i nije puko...ako se ne ugasi i dole gdje na grani pocne dimit ..znas sta je ....ako nije to onda neznam...

Drnda:
fals zrak ili presiromasna smjesa...

motor-fan:
@rossi 

probo sam ono sta si mi ti reko i motor se ugasi nakon 2 sec

di bi mogo vuc falsi zrak?   i karburator sam bio namjestio i vozio ga tako do sad , sve je bilo ok , ljepo je vuko ono 60 , 70 , 80 , 90 krajnja
i jucer ga odem upalit nakon 4-5 dana i cujem zvuk drugaciji , krenem ono pocne vuc ludo i nece mu bog pomoc da prede 60

luna500rr:
Po tvom opisu ti vuce fals zrak na airboxu tj. filteru zraka ili poslje karba na prirubnici tj. cjevi koja spaja karb i blok motora. Mislim da ti je najvjerovatnije spala gumisucna sa airboxa, to je - mojom krivnjom - i meni je tako bilo pa mi nije hio ici preko 50, samo se ugasi, a do 50 je vukao malo bolje :hello:

motor-fan:
e hvala puno sad si me sjetio ,vidio sam jos prije da je ta guma koja spaja karburator i blok trula i nisam je promjenio
jos cu to pogledat i vidit dal je sta sa filterom

THX i pozz  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju