Općenito > Generalno o skuterima
pad!!!
alien4:
Glavno da je glava na ramenima i svi udovi u funkciji :icon_thumright:
StreetRunner:
--- Citat: el - 11 Travanj, 2007, 14:44:42 ---a jesam valda dobro, zgulio sam bedra zglob i sve pomalo :toothy11:
a kak je doslo do toga....naletio na veliku rupu,volan nisam dobro drzo,bacilo me s skutera malo sam se kotrljo po cesti skuter mi je odklizio 200-tinjak metara i tak... :toothy3: imo sam srece sta auto nije naletio
--- Kraj citata ---
--- Citat: el - 11 Travanj, 2007, 17:15:32 ---
--- Citat: greenlite - 11 Travanj, 2007, 15:05:26 ---pa koliko si vozio ak je toliko klizio?
--- Kraj citata ---
vozio sam oko 90 u nizbrdici tak da je on fino odklizio...
a oznaka na cesti nema ali necu dizat nikakvu tuzbu!
--- Kraj citata ---
čoviče sve si napravija ka ja kad san pao.SVE JE ISTO ali se meni skut nije razbija ko tebi tvoj,ima je samo 2 ogrebotine a ni kočnicu nije sastruga ništa.Ma glavno da si ti dobro.
--- Citat: el - 11 Travanj, 2007, 21:46:25 ---uf...tek sad me sve pocelo boljet :toothy3: ps: ima ko za prodat plastiku od volana za runnera 50ccm 2004.god
--- Kraj citata ---
Znan brale kako ti je.I ja san se odman diga i na hitnoj san sve pritrpija ali kad su se rane oladile :'( :-X :-[ :( :angry7:A drži se ,neman ti šta drugo reć.Jeli bila pandurija,jesi iša na hitnu
el:
nije bilo ni policije ni hitne....skuter mi se nije ni ugasi,samo sam dosepao do skutera sjeo na njega i otiso doktoru.!
Punisher:
Imao si sreće... u oba slučaja (i s pandurima i sa samim sobom) ::)
StreetRunner:
--- Citat: el - 14 Travanj, 2007, 09:52:59 ---nije bilo ni policije ni hitne....skuter mi se nije ni ugasi,samo sam dosepao do skutera sjeo na njega i otiso doktoru.!
--- Kraj citata ---
meni se isto nije ugasio ali ga nisan moga ni dignit s poda jer san bija cili razderan :angry7: :angry7: :angry7: :hmh:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju