Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Dir po vukomerickim goricama

<< < (2/2)

Biker686:
@noky007-  prvom prilikom ti se javljam za dir..   :icon_thumright:  vg mi nije daleko.. 20-25 min od mene doma a i dost sam cesto tam jer mi cura isto iz vg..

--- Citat: dhorvat - 23 Svibanj, 2009, 14:37:43 ---Prekrasni krajevi  :icon_thumright:

Šteta uopće ići sa našim 2T zagađivačima u takav izvor čistoće  :laughing7:

--- Kraj citata ---

zato treba 4t s euro 3 normama i da vidis..   :toothy9:

dhorvat:

--- Citat: Biker686 - 23 Svibanj, 2009, 18:36:18 ---@noky007-  prvom prilikom ti se javljam za dir..   :icon_thumright:  vg mi nije daleko.. 20-25 min od mene doma a i dost sam cesto tam jer mi cura isto iz vg..

zato treba 4t s euro 3 normama i da vidis..   :toothy9:

--- Kraj citata ---

od 50 ccm jedino novog Neos-a priznam. Zipaće kinezi proizvode tak da im ne vjerujem  :nono:

Biker686:

--- Citat: dhorvat - 25 Svibanj, 2009, 07:36:46 ---od 50 ccm jedino novog Neos-a priznam. Zipaće kinezi proizvode tak da im ne vjerujem  :nono:

--- Kraj citata ---

a gle.. sa tim po tvom "kinezom" za sad proso 17k km bez ijednog kvara.. mozda se proizvodi u kini al je po piaggio licenci i sumnjam da bi si takva marka dozvolila skuter kineske kvalitete.. 

dhorvat:

--- Citat: Biker686 - 25 Svibanj, 2009, 09:48:03 ---a gle.. sa tim po tvom "kinezom" za sad proso 17k km bez ijednog kvara.. mozda se proizvodi u kini al je po piaggio licenci i sumnjam da bi si takva marka dozvolila skuter kineske kvalitete.. 

--- Kraj citata ---

Ma šalim se naravno. To je odličan skuter i jedva čekam da vidim kolko će novi Neo'si izdržat  :icon_thumright:

Biker686:

--- Citat: dhorvat - 25 Svibanj, 2009, 11:48:48 ---Ma šalim se naravno. To je odličan skuter i jedva čekam da vidim kolko će novi Neo'si izdržat  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ak stari drze novi bi jos duze trebal!   :icon_thumright:  bas bi se s jednim htel stat da vidim u kakvoj je moj formi naspram njega.. do sad sam sve mazal al mozda bi novi bil iznimka?!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju