Tehnički kutak > Tuning skutera

S 125 na 200?

(1/1)

ToNYGP1Racing:
Planiram kupiti runner 125 al me zanima dal na blok mogu staviti cilindar i klip od 200 ccm. Dal je to moguce i sto sve treba da bi se to napravilo?

sven_vx:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 21 Svibanj, 2009, 22:28:08 ---Planiram kupiti runner 125 al me zanima dal na blok mogu staviti cilindar i klip od 200 ccm. Dal je to moguce i sto sve treba da bi se to napravilo?

--- Kraj citata ---
samo stavis gore i to je to...uzmes jos dekompresor i bregastu od vxr-a i gas...nemoras radit nikakve preinake ako si na to mislio...

ToNYGP1Racing:

--- Citat: sven_sp180 - 21 Svibanj, 2009, 22:40:45 ---samo stavis gore i to je to...uzmes jos dekompresor i bregastu od vxr-a i gas...nemoras radit nikakve preinake ako si na to mislio...

--- Kraj citata ---
super! o ovaj jos jedna stvar! Jel ce pasat neki sportski spuh na to? i koji mi spuh preporucate? mislim koje marke? mene nekako privlaci serdarevic! frend mi ga ima i moram proznat da se dobro cuje i izgleda!

sven_vx:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 21 Svibanj, 2009, 22:45:44 ---super! o ovaj jos jedna stvar! Jel ce pasat neki sportski spuh na to? i koji mi spuh preporucate? mislim koje marke? mene nekako privlaci serdarevic! frend mi ga ima i moram proznat da se dobro cuje i izgleda!

--- Kraj citata ---
a sve je to skoro isto...ali vecina uzima serdu pa znas da je provjerena kvaliteta...uzmi serdu i neces pozalit,makar s njim neces puno dobit...rade uzet neki variomat...

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju