Tehnički kutak > Tuning skutera

zevckanje - zujanje u masini

<< < (3/4) > >>

zich:
karike su 300 kuna, isto tako i lezajevi za radilicu, a iglicasti je 100 kuna   
 :-X :sad3: :uff: :lud: :sad120: :kipi: :tuptup: :bem__mu: :normalan?: :upsja: :unblivbl:

SlowRider:

--- Citat: zich - 23 Svibanj, 2009, 09:53:41 ---karike su 300 kuna, isto tako i lezajevi za radilicu, a iglicasti je 100 kuna   
 :-X :sad3: :uff: :lud: :sad120: :kipi: :tuptup: :bem__mu: :normalan?: :upsja: :unblivbl:

--- Kraj citata ---

i sto je zakljucak? Mogao si kupiti novi kit.

2TDottore:

--- Citat: SlowRider - 23 Svibanj, 2009, 09:56:10 ---i sto je zakljucak? Mogao si kupiti novi kit.

--- Kraj citata ---

da ziher......nova replica je 200eura i kvaliteta samog cilinda je upitna.......ovak ima cilindar iz 2002 koji je jeben i isplati se kupit sam nove karike.....

btw.....lezajevi su ti 50kn komad,semerinzi oko 20kn komad,iglicasti je oko 50kn.....a karike nemoguce da dodju 300kn jer klip sa karikama bolcnom i osiguracima je 350kn.......a ja sam platio karike za malossi sport 100kn i nemoguce da su za aluminij 3 put skuplje......

zich:
moguce je kad ides kod BENCONIJA  :dontknow:

2TDottore:
nejdem tam......lagere i semeringe sam kupio u lager komercu......malossi iglicasti u autobilu a karike u piaggiu.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju