Općenito > Propisi
Šljem i zakon
dhorvat:
Kad je vani 35 celzija i gužva u prometu da se moraš provlačit među aute koji stoje i isijavaju vrućinom, asfalt je na jubilarnih 70 stupnjeva... Brijem da ćeš sam sebe tuč po glavi zašto imaš toliku opremu na sebi jer budeš mokar ko miš.
Ako te sudbina hoće, onda te neće ni najskuplje odjelo sa zračnim jastucima spasiti :jerk:
Biker(ss):
--- Citat: dhorvat - 22 Svibanj, 2009, 08:34:29 ---Kad je vani 35 celzija i gužva u prometu da se moraš provlačit među aute koji stoje i isijavaju vrućinom, asfalt je na jubilarnih 70 stupnjeva... Brijem da ćeš sam sebe tuč po glavi zašto imaš toliku opremu na sebi jer budeš mokar ko miš.
Ako te sudbina hoće, onda te neće ni najskuplje odjelo sa zračnim jastucima spasiti :jerk:
--- Kraj citata ---
Ako se ide kroz grad normalno kaciga na glavi otvorenog vizira i hladi, a rukavice katkad nosim.
šta će ti više?
nostra:
--- Citat: Biker(ss) - 22 Svibanj, 2009, 10:06:17 ---Ako se ide kroz grad normalno kaciga na glavi otvorenog vizira i hladi, a rukavice katkad nosim.
šta će ti više?
--- Kraj citata ---
treba ti jakna i to samo tako..udes pred 2 tjedna da ju nisam imao sad bi bio u zavojima laktovi i rame bi bili minimum bez kože...na laktove sam se bacio sa skutera kad me pukno auto da nelupim glavom/kacigom.
matheus:
Zakonski ti nemogu niš ali ako naletiš na neko...neznam npr. crijevo od lica će ti ostat samo lijepe uspomene i izgledat ces otprilike ovako :bootyshake:
Dirk23:
--- Citat: matheus - 26 Svibanj, 2009, 20:04:50 ---Zakonski ti nemogu niš ali ako naletiš na neko...neznam npr. crijevo od lica će ti ostat samo lijepe uspomene i izgledat ces otprilike ovako :bootyshake:
--- Kraj citata ---
lool, dobar kolega, dobar :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju