Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Keeway huricane R
luna500rr:
S multivarom oko 90 uz super ubrzanje :icon_thumright:
BlueR:
Variomat cemo da cackamo posle razrade. Posto obozavam drag, i prpirpremam hondu crx za takav podvig, povremeno i odem na poneko takmicenje, vise volim ubrzanje nego maks brzinu i u tom pravcu cemo ici. e sad u vezi kn sam procitao po forumima da je dosta ljudi protiv, >ja svog crx a nebih mogao zamisliti bez \CAI i KNa, pitao sam druga i on mi kaze da ga uglavnom ibegavaju jer neznaju dobro podesiti karb. Ja mu verujem jer se pokazao kao jako kvalitetan tuner ne samo skutera vec i VTEC motora u hondama.
aeroxtuning:
nije isto kad stavis kn-a na autu ili na motoru,u ovom slucaju malo nabrijanom skuteru klase base,ozvoren filter(gljiva) se vecinom stavlja kod high end tuniranih skutera,zato tebi i trosi toliko :) mozda si dobio bolji odaziv na gas u startu i duboki zvuk ali sa ovim setupom vise ces sa gljivom izgubiti nego dobiti
BlueR:
Nisam rekao da mi putno trosi. tek sam presao oko 40 km posle ugradnje kita. I kazaljka je samo malo pala. Videcemo koliko ce trositi. Mada meni se cini da pri ovakvoj voznji do 50 km i nije neka velika razlika.
replcnt:
baš kao što je gore rekao, 300 km vozi ne preko 50km/h i to bi bila razrada, nakon 300 full gaas, ja sam do 250km vozio i nakon toga gas, nemaš brige, a evo baš pregedavam neki nizozemski forum, i ljudi kažu da se komotno može odma gas, da ga isto na kraju dođe ja odvozio tih 300km ili odma ful gas
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju