Tehnički kutak > Tuning skutera
Stavio bih redsponge i diznu 64
Tino22:
Kako sam uspješno obavio tehnički stavio bih redsponge i diznu broj 64 na svoj skut pa imam par pitanja u vezi toga:
1. Kako se točno mora preraditi dizna da ide u karb?
2.Dali je redsponge filter isti za sve skutere ili moram donijet serijski filter tak da ovaj u dućanu mi da onaj koji odgovara za airbox?
3. Kad se stavi dizna i redsponge i makne onaj tunel dali se smjesa mora ponovno poštelat ili ne?
Molim nekoga da mi to objasni. :icon_biggrin:
Hvala na pomoći :icon_thumright:
Luka 0101:
1. dizna se ne prerađuje, kupis drugu i stavis umjesto srijske ... samo moras paziti kojeg ti je navoja..
2. Kad bus isao kupovat RS samo reci za koji skut trebas... A i uzmi uzorak, to ti je najbolje... jer ima mutavih prodavaca...
3. RS se stavi u Airbox, di je serijski sada... A dizna se stavlja u frgu.. kad skined fergazer dole imas na dnu 3 ili 4 sarafa koja odsarafis i skines čašicu u kojoj ti je dizna... zlatne boje.. nju odsarafis i stavis drugu..
i to ti je to..
Laki:
1. nepreraduje se dizna, izvadis tu serisku( 53 bi trebala bit) i stavis 64
2. nisu isti red spongovi, za svaki model skutera je razlicito
3. sarafic za smjesa bi u pravilu trebalo bit 1.5-2 kruga odvrnut
Benjamin:
Dizna se ne preraduje..nego se treba skinuti fergazer odnosno casica...i odna se odserafi ljepo dizna i kupi takva nova samo veci broj ti hoces 64...i naserafis sve nazad kak je bilo...
Filter se kupuje prema modelu skutera...najpamentije uzmi stari sa sobom i odmah vidis u ducanu je to taj...
Treba mozda malo postelati..visinu igle..i lergas....
Pitanje za tebe jel imas spuh kakav ili je serijala?
Tino22:
Imam spuh al serijski...sve je serijsko na njemu..
Čuo sam da je teško nabavit takvu diznu za gurtner fergazer pa moram kupit za delorto i preradit da stane u karb jer je dizna valjda malo previsoka..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju