Općenito > Trgovine

Dizne

<< < (2/2)

Ndoc:

--- Citat: Hinjavac - 21 Svibanj, 2009, 14:34:23 ---ravnice (maksimir/dubrava) moto bencony ili njihova trgovina u sesvetama ja sam našao tamo dizne  105 110 i 115. Ljudi stvarno sto se sitnica tiče imaju sve.

--- Kraj citata ---

Bio jucer u Bencony-u i trazio dizne m6 i jos donio uzorak svoje dizne i prodavac me tam bljedo gleda i smije mi se.
I jos veli nesto tipa da moram kupit neki poznatiji skuter pa budem lakse naso djelove...diznu nije ni pogledao :)

luna500rr:

--- Citat: Ndoc - 21 Svibanj, 2009, 14:49:34 ---Bio jucer u Bencony-u i trazio dizne m6 i jos donio uzorak svoje dizne i prodavac me tam bljedo gleda i smije mi se.
I jos veli nesto tipa da moram kupit neki poznatiji skuter pa budem lakse naso djelove...diznu nije ni pogledao :)

--- Kraj citata ---

Ja bih ga ziva pojeo :angry9:
Robert mi je rekao dobru foru, kazes da je za neosa i sa zadovoljstvom ti prodaju sto god zelis :laughing7:

Luka 0101:
kad su skoro iste masine

luna500rr:

--- Citat: Luka 0101 - 21 Svibanj, 2009, 15:10:41 ---kad su skoro iste masine

--- Kraj citata ---

Da, pase vecina djelova ;D

Ndoc:

--- Citat: luna500rr - 21 Svibanj, 2009, 14:53:42 ---Ja bih ga ziva pojeo :angry9:
Robert mi je rekao dobru foru, kazes da je za neosa i sa zadovoljstvom ti prodaju sto god zelis :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ma zna on dobro da je dizna jednaka al mu je lakse rec da nemaju dizne za lunu i da je to nepoznata marka nego da iskreno prizna da nema nista od robe na skladistu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju