Tehnički kutak > Garaža

moj 491 i gilera runner 125vx slike na 2str

<< < (2/9) > >>

benelli:

--- Citat: rakitje00 - 20 Svibanj, 2009, 00:11:11 ---ljep motor..to mi najljepse kad neko kupi groba i onda ga slozi...

getribu lc stavi!!!

--- Kraj citata ---

da to imam u planu jos stavit sekundar od lc

--- Citat: sfx - 20 Svibanj, 2009, 00:17:25 ---trebo si stavit sliku kakav je bio kad si ga uzo, ljubicast gay  :toothy12: :toothy12:, sad je kako treba :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ne bolje da ne stavim sliku kad je bio ljubicast gay neznam nesviđa mi se, zato sam ga i poceo smirglat nakon 2 dana :toothy12:

Gago:
Lijepo,dobro su boje pogođene,svaka cast :headbang:

pajo:
baš je fino sređen. :icon_thumright:

smmania:
fini je al ko sta je receno ja bi stavio jos disk odiza(naci blok sa nosacima za kljesta ako ovaj nema),prebacio ga na lc i peri deri  :icon_thumright:

benelli:

--- Citat: smmania - 21 Svibanj, 2009, 17:55:30 ---fini je al ko sta je receno ja bi stavio jos disk odiza(naci blok sa nosacima za kljesta ako ovaj nema),prebacio ga na lc i peri deri  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
to za lc sam mislio jer jedan clan foruma ima cijevi,kiler posudu bas za beneli 491 ali jbt prije tri tjedna niti ne sam stavio kit pa ajde sad opet lc kit neznam jos cu vidit,a to za disk od cega da onda felgu stavim al onda i odispred trebam felgu tako da jedno vuce drugo a na bloku nemam nosac za kljesta,a ako stavim od roxa felge trebam i vilice mjenjat,
ma ja sam zadovoljan sa izgledom za sad i mozda nesto poslje ljeta napravim jer sad po vrucini nemam volje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju