Tehnički kutak > Garaža
moj 491 i gilera runner 125vx slike na 2str
R@kija:
--- Citat: benelli - 22 Kolovoz, 2009, 20:17:36 ---hvala :toothy12: 120 sam ga danas vozio kako je dosao na 120 odmah sam spustio jer je bio kraj ravnice tako da neznam mozda ide i brze a mozda i ne ali nisam probao sutra cu ga testirat ipak sam ga danas uzeo i nisam htio odma bas ful cijelo vrijeme
zasto od stare linije :dontknow:
--- Kraj citata ---
ima širu granu i nije tolko blokiran zbog normi ko novi!!
pajo:
oooo stigla pila svaka čast fino izgleda.ajd samo sretno i pametno vozi i puno km... :icon_thumright:
benelli:
--- Citat: rakitje00 - 22 Kolovoz, 2009, 20:28:00 ---ima širu granu i nije tolko blokiran zbog normi ko novi!!
--- Kraj citata ---
za to nisam znao potrazit cu
--- Citat: pajo - 22 Kolovoz, 2009, 20:48:49 ---oooo stigla pila svaka čast fino izgleda.ajd samo sretno i pametno vozi i puno km... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
hvala,uskoro cu ja do tebe :icon_thumright:
benelli:
UPDATE
nakon dužeg vremena,bilo je znatnih promjena na runneru za to vrijeme:napravljen home made nosač tablice,mali žmigavci,mala promjena boje(iz nekom poznatih razloga),bio je i serdo u điru ali više ga nema :icon_biggrin: ...............
pa evo par slika runnera u novom ruhu
par umjetničkih :toothy12:
jedna za eladia da vidi, da se i po istri rekramira MS
sada imam jos u planu uzet prednji far vjerojatno onaj crni,pjeskarit i plastificirat operuge amortizera,servis treba uskoro i mozda opet uzet neki spuh(deak)
da cujem kako vam se cini runner u novom ruhu,meni osobno je ljepsi nego prije :icon_thumright:
GRPJ:
Lijepo benelli...si mogo stavit i apriliu da ju predstaviš malo... :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju