Tehnički kutak > Garaža
moj 491 i gilera runner 125vx slike na 2str
pajo:
9999rpm jel to sa starim spuhom ili tehnigas.malo mi je mnogo tolko obrtaja za AC i base kit(ako sam u pravu)
benelli:
--- Citat: pajo - 21 Lipanj, 2009, 17:48:42 ---9999rpm jel to sa starim spuhom ili tehnigas.malo mi je mnogo tolko obrtaja za AC i base kit(ako sam u pravu)
--- Kraj citata ---
mozda i jesi u pravu iskreno neznam ali taj istrument sta je napravio sfx je pokazivao do 9999rpm ne na mom skuteru nego opcenito instrument nije bio napravljen za vise okretaja kuzis samo to sam rako nisam ga ja spojio niti probao
pajo:
--- Citat: benelli - 21 Lipanj, 2009, 18:02:57 ---mozda i jesi u pravu iskreno neznam ali taj istrument sta je napravio sfx je pokazivao do 9999rpm ne na mom skuteru nego opcenito instrument nije bio napravljen za vise okretaja kuzis samo to sam rako nisam ga ja spojio niti probao
--- Kraj citata ---
kužim :icon_thumright:
benelli:
evo jos jedan mali update i skuter se blizi dovršetku ali uvjek se nađe neka sitnica :toothy12:
evo pošto se nešto čulo u mašini nisam mogo odoliti da ne skinem kit da vidim u kakvom je stanju i da vidim radilicu dali ima lufta,kad sam skinuo imao sam šta viditi radilica je imala lufta i onda sam i rastavio blokove kad ono i ležajevi su se culi dosta neznam kako ali nije zbog montaže 100% jer nisu se ni malo čuli prvih 500km da sam ih sjeb..o kad sam stavljao odmah bi se valjda čuli cijelo vrijema ali da ne duljim drugi dan sam otišao u trst kupit radilicu i ponovo ležajeve i semeringe nove i mogu vam reč da je cjena više nego sportska. :headbang:
evo slika radilice
a za to vrijeme sam cekao i neke sitnice sa sipa:distancer,žmigavce i ručke
mogu vam samo reč da sam se razočarao sa žmigavcima od str8 :sad1: jer oni od yuga se nisu ništa vidili a tek ovi još manje ali ajde barem su ljepši
djelove sam narucivao preko ivan_sp i jos jednom da ga i ovdje pohvalim djelovi su stigli i cak i katalog od sipa sam dobio tako da covjek samo pohvale zaslužuje :icon_thumright:
i evo tu dvije slike moje i od sfx-a bebe
THE END do daljnjega
i za koj dan cu stavit koju sliku sa djelovima sa sipa žmigavcima ......
pajo:
sad znam di ču uzimat dijelove :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju