Tehnički kutak > Garaža

moj 491 i gilera runner 125vx slike na 2str

<< < (5/9) > >>

benelli:

--- Citat: pajo - 21 Lipanj, 2009, 16:56:06 ---super su ispala svijetla(meni ljepše ovako)
a štender je super :icon_thumright:pogotovo kad nemaš centralnu,sad možeš fino šarafat
samo dije tabela???

--- Kraj citata ---
e jedino to je problem jer za stavit štender trebam skinut tabelu ali to mi je jedan seraf tako da i nije neki problem

pajo:
znači na boku je tabela.
štender je super svar meni bi isto dobro došo pošto nemam centranu pa onda uvijek moram stavljet cok na bočnu da stiji ravno...
super je beneli :icon_thumright:
jel imaš ti na njemu obrtaljku(rpm)

benelli:

--- Citat: pajo - 21 Lipanj, 2009, 17:15:42 ---znači na boku je tabela.
štender je super svar meni bi isto dobro došo pošto nemam centranu pa onda uvijek moram stavljet cok na bočnu da stiji ravno...
super je beneli :icon_thumright:
jel imaš ti na njemu obrtaljku(rpm)

--- Kraj citata ---
i ja sam isto prije stavljao cok da stoji ravno ali nije to to :toothy12:
nemam obrtaljku zasto pitas imas ti koju za prodat ful bi volio vidit koliko mi vrti

pajo:
pitam da vidim kolko vrti.
ja nemam isto.bio sam neki dan posudio od frenda da vidim digne malo preko 9700rpm.
mislio sam da imaš da usporedim.

benelli:

--- Citat: pajo - 21 Lipanj, 2009, 17:25:07 ---pitam da vidim kolko vrti.
ja nemam isto.bio sam neki dan posudio od frenda da vidim digne malo preko 9700rpm.
mislio sam da imaš da usporedim.

--- Kraj citata ---
nemam ne mislio sam kupit od stage 6 ali mi je malo pre skupo ,imao je sfx on je napravio za maturalni rad i pokazivalo je do 9999 rpm ali sad mu je uskoli da sam se sjetio prije da probam izmjerit al jbg moram negdje nabavit ili barem posudit od nekog za probat izmjerit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju