Tehnički kutak > Tuning skutera
Pitanje !!!!
aeroxtuning:
neka mi neko kaze kakvi su to risevi na cilindru od normalnog rada?ja ne znam....... :toothy12:
smmania:
to znaci da pitas glupa pitanja i da vidis dobro na slikama i pricas gluposti :angry7:
aeroxtuning:
--- Citat: smmania - 19 Svibanj, 2009, 19:47:25 ---to znaci da pitas glupa pitanja i da vidis dobro na slikama i pricas gluposti :angry7:
--- Kraj citata ---
pa pitam glupa pitanja,zato se i ne mogu prodat dijelovi kad se pricaju bajke o njima.a odgovori koje dobijam su jos gluplji,cijepam se od smijeha...i onda se kaze nema slika,ko da si me cekicem po glavi kad mi se to kaze,a to znaci da se zeli pritajiti stvarno stanje nekog dijela....
smmania:
pa si corav sve se vidi na slikama nemam milijun slika ....sta cu slikat da se divim nemam ja 12 godina ko i ti meni hitno nije prodat a i reko sam u kakvom je stanju kit je proso 300 km na klip u cilindru se vidi da nema nista tako da ne postavljaj glupa pitanja....
aeroxtuning:
ne moze bit glupo pitanje ako sam ja dobio odgovor da ima riseva od normalnog rada,btw. nemam 12 godina,i ako si vec slikao samo jednu sliku,onda si mogo blize slikat,nervira me to...treba pitat druge na forumu jel se vidi sve onako dobro :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju