Tehnički kutak > Tuning skutera

piaggio zip 2t dizna

<< < (3/4) > >>

oki1983:
ma toga me i strah,kad kupim jedno nece biti kraja,ruke crne od sarafanja,vise pod motorom nego na motoru :)

vidim da se ti kuzis u to,koliko je bitno stelanje karba,ja kad ga god stelam on isto ide???

mario_f15:
ma ne kuzim se i ja bas nesta exstra
al samo moras gledat po svjecici kaka je smjesa(po boji svjecice)
nemozes ti ni osjetit perfomance kad stelujes karb(vrlo malo)
ali ako neznas u karburator ,bolje nemoj dirat,nego odvezi majstoru nek ti to napravi kako spada"
 :angry7: :angry7: :toothy11:

zipst:

--- Citat: mario_f15 - 19 Svibanj, 2009, 22:32:59 ---pa skini tu blokadu sa auspuha,i katalizator rijesi(bit ce puno bolje kad to rijesis)
kod tebe je morini masina
na minarelliu se mjenja na 11.000km,koliko sam ja cuo
pozzz :laughing3: :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---
  :laughing4:a iz kojeg si rukava izvuka ovi podatak, molin te? :o bas bi volia vidit tog zipa sa morinijevon makinjon :joks:

Chupsy:

--- Citat: mario_f15 - 19 Svibanj, 2009, 22:57:23 ---ma ne kuzim se i ja bas nesta exstra
al samo moras gledat po svjecici kaka je smjesa(po boji svjecice)
nemozes ti ni osjetit perfomance kad stelujes karb(vrlo malo)
ali ako neznas u karburator ,bolje nemoj dirat,nego odvezi majstoru nek ti to napravi kako spada"
 :angry7: :angry7: :toothy11:

--- Kraj citata ---

kako ovakva osoba i dalje može bit na forumu...
ja bi ti dao ban tjedan dana zbog iznošenja neistinitih činjenica i zbog spama

mario_f15:

--- Citat: zipst - 20 Svibanj, 2009, 12:01:21 ---  :laughing4:a iz kojeg si rukava izvuka ovi podatak, molin te? :o bas bi volia vidit tog zipa sa morinijevon makinjon :joks:

--- Kraj citata ---
A NEZNAM JA KAKA JE MASINA NA ZIPU.SRY              :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju