Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Novi marof 22.4.07.. i 20.5 .2007

<< < (6/38) > >>

eladio:
zelim joj sto prije oporavak  :icon_thumright:

a i ostalima, vidi se da je sve zatekla ova promjena rasporeda , malo je bilo vremena za zavrsiti pripreme, te masine nisu bas istrpile najbolje sve te napore  :sad1:

LUKA:
šteta za divljakušu... želim joj brz oporavak :(

imam film posvečen njenom nastupu na marofu danas....uploudat ču čim stignem

ZG Hrc:

--- Citat: frnta - 22 Travanj, 2007, 18:46:39 ---jer mozda znas koji je bio u klasi 50 toni pernar

--- Kraj citata ---

Bio je drugi... A taj lik niš ne vidi...imam motor sporiji od njegovog a vozim brže...4 kruga ga u svakom zavoju oću proć i uvijek mi sasjeće zavoj da se zaletim u njega...jednom sam se zaletio dobro...a drugi put sam se razbio ko budala samo da ga ne pogodim...

--- Citat: milja180sp - 22 Travanj, 2007, 20:27:33 ---Prvo cestitke mom prijatelju iz klub hrvoju mavreku na osvojeno 3 mijesto ,fakt svak cas decko je drugi  put na stazi .. nasa divljakusa je jako pala steta ,a trenirala je cijeli tijedan  i onda padne divlja zelim ti sto brzi oporavak i sto prije na stazi ..

--- Kraj citata ---

Hvala Milja...!!!
Još malo dorada na motoru...pa bumo vidli kaj bu onda...ipak sam prošle godine najbrži krug vozio 1:31...a ove spustio na 1:17...bez ikakvih treninga... :D...

Žao mi je Mihaele...želim joj brzi oporavak...al ipak da forsira...jebeno forsira...
          Evo i kak je pala... ...

mrcina:
pa ona budala na žutom skuteru joj je jednostavno odnio prednji kotač

eladio:

--- Citat: mrcina - 23 Travanj, 2007, 10:39:08 ---pa ona budala na žutom skuteru joj je jednostavno odnio prednji kotač

--- Kraj citata ---

i meni se tako cini  :angry7:

pa taman je izasla dobro iz zavoja, samo ga.. i ono iz nicega pad.. vidi se samo kako zuti pred njom sijece i cini mi se zapinje  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju