Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Novi marof 22.4.07.. i 20.5 .2007
milja180sp:
a moze ali di cu nabavit rozi kisobran jedino ti mi neki nabavi ti si ipak cura ti znas di ima toga :toothy9: :toothy9:
mclaren:
ALI OPET.....!!!...AKO TI NEMAŠ SRCA I "ONO NEŠTO"...nikad nećeš bit najbolji ma kakav ti motor imo... :)
svaka ti čast. cijenim ovakva mišljenja.... i to šta cijeniš konkurenciju a ne uokolo pljuješ po njoj :icon_thumright:
ZG Hrc:
--- Citat: milja180sp - 25 Svibanj, 2007, 17:12:56 ---a moze ali di cu nabavit rozi kisobran jedino ti mi neki nabavi ti si ipak cura ti znas di ima toga :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
--- Citat: divljakusa - 24 Svibanj, 2007, 22:11:24 ---
....dobro da si me sjetio.....imam bas lijepi rozi..... :toothy10:...ocekujem u zupanji hladovinu na startu.... :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Daj malo čitaj... :toothy12: :toothy9:
ZG Hrc:
--- Citat: mclaren - 25 Svibanj, 2007, 18:27:19 ---
ALI OPET.....!!!...AKO TI NEMAŠ SRCA I "ONO NEŠTO"...nikad nećeš bit najbolji ma kakav ti motor imo... :)
svaka ti čast. cijenim ovakva mišljenja.... i to šta cijeniš konkurenciju a ne uokolo pljuješ po njoj :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hvala... ;D
...uvijek sam bio za "ferplaj" i uvijek ću bit... :icon_thumright:
milja180sp:
a o cemu ti to
--- Citat: mclaren - 25 Svibanj, 2007, 18:27:19 ---
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju