Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Novi marof 22.4.07.. i 20.5 .2007
eladio:
nego sta.. ili se dogovorite, da jednu rundu ga jedan srusi, a drugu drugi :toothy3:
PS
CD ja lako sprzim i dam, ali tko je blizu Utrina da ga pokupi :icon_scratch:
ZG Hrc:
--- Citat: eladio - 21 Svibanj, 2007, 18:24:37 ---nego sta.. ili se dogovorite, da jednu rundu ga jedan srusi, a drugu drugi :toothy3:
--- Kraj citata ---
To kod mene nebuš vidio...samo fer borba... :nono: :icon_thumright:
--- Citat: Kristijan_R1 klasa - 21 Svibanj, 2007, 17:38:11 ---Ej Hrc ajmo za sljedeci race slozit da i moj i tvoj skuter imaju 6kw, tak da nam budu podjednake snage.
i da se onda mozemo posteno fajtat, a ne da kak si slozis motor da to mjesto imas.
i da vise probamo skinut sa trona onog jakovljevica.
Sta kazes????????
--- Kraj citata ---
Ja neznam kak da ga složim točno na 6kW kad nemam stol da si zmjerim kolko imam... :(
A ja sam se borio i ovak...samo kaj ti nisi to vidio...oni kaj su bili iza mene imali su brže motore...možda ne svi troje al dvojca sigurno...pogotovo onaj s NRGem, to si vidio (sječaš se treninga u subotu...)... :)
Najsretniji sam bio na početku druge trke...dobro ne baš odma al nakon prvog kruga...jer sam na startu pao na zadnje mjesto i uspio ih svu trojcu majstorski proć već u prvih par zavoja... :toothy9: :icon_thumright: 8)
Ove sezone mi nije cilj bit prvi nit bolji od jakovljevića...dečko je dobar, zna vozit, ima dobar motor, a što je najvažnije nema bezveze broj 1 i nije prošle godine imo broj 3 bezveze...ak niš drugo ima puno više krugova na svim stazama nego mi koji smo tek krenuli... :)
Cilj mi je završit među prvih pet i završit utrku bez nekih povreda mene i motora (a ne kak je bilo na prvom marofu kad sam se razbio)... :icon_thumright:
ALI OPET.....!!!...AKO TI NEMAŠ SRCA I "ONO NEŠTO"...nikad nećeš bit najbolji ma kakav ti motor imo... :)
Tu je moj "šef" u kojeg sam se ugledo...svima dobro poznati GAJS... ;D
eladio:
onda ekipa.. http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=2334.msg36962#new
netko vam je dosao pomrsiti racune vidim :toothy9:
Jandro:
ćisto informativno, kad su sljedeće trke u marofu!? nemora bit točan datum! otprilike...
ZG Hrc:
Sljedeća trka skutera u marofu ti bu bila sljedeće godine... ;D
Ak bu neko htio organizirati...
A ovo ti je kalendar za ovu godinu...
1. 22.4.2007 N.MAROF
2. 20.5.2007 N.MAROF
3.17.6.2007 ŽUPANJA
4.22.7.2007 GROBNIK
5. 26.8.2007 SPLIT
6. 9.9.2007 POŽEGA
7. 23.9.2007 ČAKOVEC
8. 30.9.2007 ROVINJ