Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Novi marof 22.4.07.. i 20.5 .2007

<< < (21/38) > >>

eladio:
ja sam mislio krenut sutra ujutro , oko 9h, pomalo s ovim derbijem sto sam dobio na test :glasses9:

divljakusa:

--- Citat: eladio - 19 Svibanj, 2007, 22:29:02 ---ja sam mislio krenut sutra ujutro , oko 9h, pomalo s ovim derbijem sto sam dobio na test :glasses9:

--- Kraj citata ---
...mi krecemo u sest....jer nismo bili danas....skuteri se slagali do zadnje minute.....i onda imas tatu...koji veli ne....nije moj :)....bez brige...
....eladio.....nadam se da ce derbi posluzit.... :toothy9:

eladio:

--- Citat: divljakusa - 19 Svibanj, 2007, 22:31:47 ---
--- Citat: eladio - 19 Svibanj, 2007, 22:29:02 ---ja sam mislio krenut sutra ujutro , oko 9h, pomalo s ovim derbijem sto sam dobio na test :glasses9:

--- Kraj citata ---
...mi krecemo u sest....jer nismo bili danas....skuteri se slagali do zadnje minute.....i onda imas tatu...koji veli ne....nije moj :)....bez brige...
....eladio.....nadam se da ce derbi posluzit.... :toothy9:

--- Kraj citata ---

a cuj, cista odblokana serijala... ali ja sam kao i ludi deda.. nema predaje  :toothy3: :toothy9:

stizem osim ako ne stignem  :icon_scratch: :toothy3: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

ZG Hrc:
Bio danas na treningu...išli probat poštelat motor kak je naljbolje moglo...i sve u svemu KATASTROFA...motor mi nejde niš...još gore nek prošli put...   :(

Al vidimo se onda sutra...   ;D

eladio:
..evo javljam se uzivo.. Sluzbeni treninzi gotovi. Zidaric 3. Starta , nabrijan na pobjedu! Hrc zadovoljan 3.starta nakon jucerasnjih problema. Divlja opet nema srece, ovoga puta otpao joj spuh,ali svejedno dobro 4.startno mjesto.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju