Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Novi marof 22.4.07.. i 20.5 .2007
divljakusa:
--- Citat: LUKA - 12 Travanj, 2007, 13:28:47 ---
--- Citat: milja180sp - 11 Travanj, 2007, 16:27:28 ---Kod nas je u klub doslo 5 novih vozaca, a neki su se preslili iz drugih klubova u nas , sve nas je vise to je dobro :icon_thumright: :icon_thumright:
...koji to novi vozaci....posto sam vidjela listu prijavljenih vozaca.....ostali su svi stari....stime da ih ima manje nego prosle godine.....
MK.SAN ANTONIO GAYS TEAM
--- Kraj citata ---
da, sve je vise ljudi u klubu jos da nema taj pederski naziv bio bi savršeno al kaj češ
dal je gays ili gajs ja neznam?
a jos racunaj mozda netko ko i srky predje iz one klase 50 u 70 ili open...
--- Kraj citata ---
milja180sp:
dobra vijest ko bude vozio 70 klasu gajs nebude prvu trku vozio jer nismo zipa slozili nisu nam dosli dijelovi , a sutra ktm slazemo ak se njemu bude dalo
divljakusa:
--- Citat: milja180sp - 13 Travanj, 2007, 23:42:11 ---dobra vijest ko bude vozio 70 klasu gajs nebude prvu trku vozio jer nismo zipa slozili nisu nam dosli dijelovi , a sutra ktm slazemo ak se njemu bude dalo
--- Kraj citata ---
.... :laughing9:....zas mislis da bi se neko trebao bojat gajsa gajica......
milja180sp:
dosta ljudi kazu da bi on mogo biti prvak ove sezone pa za to , a mislim nemora ni znaciti marof je za nkoliko dana pa cemo sve viditi :icon_thumright:
LUKA:
još i mislav perkušič vozi open :icon_thumright: imat čemo kaj za gledat
(baš me zanima ko če se sve pojaviti na startu, ko je prešo iz drugih klasa i tako)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju