Tehnički kutak > Tuning skutera
runner sp 180 skljoca umjesto da vergla
Benjamin:
--- Citat: Chupsy - 19 Svibanj, 2009, 17:00:20 ---teško da je riknuo anlaser... prije bendix zablokira!!!
ugl skini deklo, makni bendix i onda probaj stisnut
--- Kraj citata ---
da je bendix u pitanju onda bi se okretao motor..ili bi se ulo da bar trza...
a ak skljoca znaci da relej radi...i da zatvara kontakt..jedino kaj moze bit da se na kontaktima releja skupilo smece i kad zatvori kojntakt da nema spoja...
Ak ima aku dovoljno struje onda promjeni relej posudi od nekog isprobaj...ak nije relej onda je anlaser....i jos kad budes mjenjao relj pogledaj - od anlasera jel dobro zaseravljen na rami...
Chupsy:
--- Citat: Benjamin - 19 Svibanj, 2009, 17:30:51 ---da je bendix u pitanju onda bi se okretao motor..ili bi se ulo da bar trza...
a ak skljoca znaci da relej radi...i da zatvara kontakt..jedino kaj moze bit da se na kontaktima releja skupilo smece i kad zatvori kojntakt da nema spoja...
Ak ima aku dovoljno struje onda promjeni relej posudi od nekog isprobaj...ak nije relej onda je anlaser....i jos kad budes mjenjao relj pogledaj - od anlasera jel dobro zaseravljen na rami...
--- Kraj citata ---
e moj teoretičaru, sve stoji kako si napisao, ali ja svaki dan u praksi gledam kako se bendix zacvika u brončanoj piksi i anlaser nemože okrenut, isto tako anlaser od spa i vxr zablokiraj i spoji i neće riknut, jednostavno će iscuclat aku i to je to, a četkice nemreš potrošit i nakon 30 tisuća normalne uporabe
@F12 pogledaj jel masa spojena na mašinu
oki1983:
men ise to isto desava na zipu,kad je prazan akumulator samo skljoca,kad se napuni akumulator onda brrrrrrrrrmmmmmmm i gas!
Benjamin:
pa dobro nisam rekao da to ne stoji s bendiksom...znam da moze zacvikati....nego bi se osjetilo na anlaseru jel radi ili ne mora trzat malo...nek skine bendiks i provjeri kak si ti rekao..nece mu skoditi...
btw pikse su mesingaste kolko znam...
malaguti f12:
--- Citat: Chupsy - 19 Svibanj, 2009, 18:21:44 ---e moj teoretičaru, sve stoji kako si napisao, ali ja svaki dan u praksi gledam kako se bendix zacvika u brončanoj piksi i anlaser nemože okrenut, isto tako anlaser od spa i vxr zablokiraj i spoji i neće riknut, jednostavno će iscuclat aku i to je to, a četkice nemreš potrošit i nakon 30 tisuća normalne uporabe
@F12 pogledaj jel masa spojena na mašinu
--- Kraj citata ---
masu sam spojio kad sam vadio masinu i anlaso mi je normalno i odjednom je presto sutra cu skunut anlaser i vidit cetkice
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju