Općenito > Propisi
kolika je kazna ako nemas retrovizore na scooteru?
2TDottore:
dai ne serite gluposti bzvz.....mopedi i motocikli moraju imat bar jedan retrovizor kad si na cesti i to lijevi a na tehnickom te cak ne pustaju ak nemas obadva...... :redface:
i kak sam vec reko ja sam platio 700kn za retrovizore prije 2 mjeseca kad su me zaustavili.......
mario_f15:
--- Citat: nostra - 12 Lipanj, 2009, 20:38:03 ---ma koje kazne?mopedi nemoraju imati retrovizore... :headbang:
--- Kraj citata ---
haha
to ti mislis .da je bar tako i ja bi volio
kod nas u brodu u jednom danu 14 skutera na vanrednom tehnickom i svima skinuli tablice zato sto nisu imali retrovizor a neki i blokade
kako ces ti proc na tehnickom ako nemas retrovizore??
eto vjeku danas vrati zbog desnog,a sta bi bilo da nije imao ni jedan
heh
:laughing9: :laughing9:
nostra:
--- Citat: mario_f15 - 12 Lipanj, 2009, 20:42:33 ---haha
to ti mislis .da je bar tako i ja bi volio
kod nas u brodu u jednom danu 14 skutera na vanrednom tehnickom i svima skinuli tablice zato sto nisu imali retrovizor a neki i blokade
kako ces ti proc na tehnickom ako nemas retrovizore??
eto vjeku danas vrati zbog desnog,a sta bi bilo da nije imao ni jedan
heh
:laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
e pa vidiš postoji članak zakona o tome i ako treba ja ću ga imati u gepeku pa nek me voze di hoće...a što policija ili ekipa na tehničkom ne poznaje svoju struku nije moj problem...nemam retrovizore i nemislim ih imati i ništa za sada nisu me niti pokušavali zaustaviti-vozim se normalno i prošao sam pored njih dok zaustavljaju x puta
PS nadam se da je još uvijek taj članak važeći ???
2TDottore:
aj bas me zanima koji je to clanak.......odi na narodne novine napisi zakon o sigurnosti prometa na cestama pa nam ga pokazi.....zivo me zanima di si to vidio.....
gokiSP:
imas clamak u kojem pise da NE MORAS na mopedu imati retrovizore i cak ni duga svijetla...reko sam to i dinu i on ga je nasao negdje ne netu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju