Općenito > Propisi

kolika je kazna ako nemas retrovizore na scooteru?

<< < (23/24) > >>

dino gp1:

--- Citat: kristijanSR70 - 03 Kolovoz, 2009, 19:59:51 ---
e sad sta je još tu ovi s pravom blokadom pa to dreči kad ide ful gas 50km/h, a recimo ja dok sam imao sr-ku idem 50km/h kraj murje (bez blokade) a motor tako tih da se gotovo nečuje, moš mislit da neznaju da nemam blokadu, ma nisu ni oni vise glupi, hvataju svuda, pa kod mene doma i u oblinjim selima su se nahvatali od skutera bez blokada do onih bez registracije i vozacke, pa kod mene klinci 1 razred osnovne voze skutere...neće ni oni vise automatike, sve neka gospoda u danasnje vrijeme.... no dobro moram ić jest sarmu, dosta sam natipkao

--- Kraj citata ---

Jednom su vozili iza mene a skuter se čuje na 2 km udaljenosti i ništa nisu poduzeli, valjda imam sreće :toothy9:

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: dino gp1 - 04 Kolovoz, 2009, 10:23:20 ---Jednom su vozili iza mene a skuter se čuje na 2 km udaljenosti i ništa nisu poduzeli, valjda imam sreće :toothy9:

--- Kraj citata ---

Pa jel te smije kaznit zbog buke?Ja nemam vunu..

SlowRider:
Danas opet bio na tehnickom  :icon_puke_r:

ovo nisam ja ljepio, nego "strucna" osoba  :toothy3:

a ovo je moj rezultat sto se tice blokiranja skutera  :frajer:

bongo_vk:

--- Citat: ---u zakonu ti piše da se tablica nesmije oštetiti pa svako neovlašteno bušenje i prepravljanje ima za posljedicu krivotvorenje službenih dokumenata što povlači za sobom krivičnu prijavu  pa ti izvoli.
--- Kraj citata ---

Sad mi baš nešto nije jasno zašto te može kazniti ako je tablica probušena? Kad tablica koju sam ja dobio na registraciji ima na sebi dvije rupe za vijak ili nešto da se pričvrsti. Znači rupe su na njoj serijske.

3alfa3:

--- Citat: bongo_vk - 21 Kolovoz, 2009, 18:27:17 ---Sad mi baš nešto nije jasno zašto te može kazniti ako je tablica probušena? Kad tablica koju sam ja dobio na registraciji ima na sebi dvije rupe za vijak ili nešto da se pričvrsti. Znači rupe su na njoj serijske.

--- Kraj citata ---

I sto je nejasno?
Tablica mora izgledati kao kada si ju dobio. Nema prepravljanja tablice.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju