Tehnički kutak > Tuning skutera
Ugradnja vodenog hlađenja na AC mašinu
animatrix:
da... a i 125cc bi trebalo bit taman za po gradu... dorada motora ili izmjena, i jos popratni dijelovi tipa kocnice la la la, jedino ak si fanatik..
Aerox R:
Ma nisam fanatik, uzeo bi roxa ali ne znam da li će biti 100% para za njega, pa sam naletio na ovaj XOR 125 za 10900 kn. Iskreno rađe ću uzeti 125 ccm za 10900 nego 50 ccm za 16995. Znam da je roxić bolji motor, ali ipak sa 125 imam puno veće mogućnosti za putovanje nego s 50.
animatrix:
istina, a i ak ti stvarno bude slab, kolika je razlika u cijeni ta 2 skutera, xoru mozes nac kakav kit od 170cc, produzen prijenos i mozes kruzati pri 90-100 bez nekog napora za motor... a i serijski manje trosi od roxa hehe
edit: ako se bojis za putovanja sto je zracnjak, nemoj nista da se plasis :toothy12: ja svaki tjedan svojim idem os - vu i nazad i nikad nista. vise se pate motori po gradu vec na otvorenoj cesti...
t.s.s.t:
Ja isto u planu imam Generic XOR 125. Uglavnom bi ga koristio po gradu, ali vikendom po otvorenoj cesti.
R@kija:
--- Citat: t.s.s.t - 16 Lipanj, 2009, 21:30:57 ---Ja isto u planu imam Generic XOR 125. Uglavnom bi ga koristio po gradu, ali vikendom po otvorenoj cesti.
--- Kraj citata ---
kupi si vx125 pa se vozi ko čovjek!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju