Općenito > Generalno o skuterima
aerox-far
SlowRider:
Nabavio sam ovaj:
one plave ledice ubijaju, ali ja sam ih zamijenio bijelima koje svijetle bolje nego orginalni far od aeroxa :laughing7:
a halogenke su 1. liga, kada spojim sve ipak je tu malo previse W za skuter pa cu smisliti neku kombinaciju, bitno da svijetli jace od NLO-a :glasses9:
inace svijetlo je od proizvodjaca ONE i odusevljen sam kvalitetom izrade i obradom plastike :headbang:
andy:
--- Citat: SlowRider - 20 Kolovoz, 2009, 12:25:32 ---Nabavio sam ovaj:
one plave ledice ubijaju, ali ja sam ih zamijenio bijelima koje svijetle bolje nego orginalni far od aeroxa :laughing7:
a halogenke su 1. liga, kada spojim sve ipak je tu malo previse W za skuter pa cu smisliti neku kombinaciju, bitno da svijetli jace od NLO-a :glasses9:
inace svijetlo je od proizvodjaca ONE i odusevljen sam kvalitetom izrade i obradom plastike :headbang:
--- Kraj citata ---
Onda to i nije isto kao moj i Proof-ov.. :icon_scratch:
A da svijetli reko sam ti :laughing7:
SlowRider:
Danas spojio svijetlo, male halogenke su odlicne po danu, malo trose, a jako svijetle. Po noci su u rangu sa serijskim svijetlom od aeroxa...
Velike halogenke, jako svijetle, smetaju onima koji dolaze u susret, samo ovdje su malo drukcije sto se tice snopa i kuta svijetlosti... prije sam imao halogenke sa uzim snopom i te mi vise odgovaraju nego ove, ubaciti cu od prije jednu pa vidjeti.
andy:
--- Citat: SlowRider - 21 Kolovoz, 2009, 23:55:26 ---prije sam imao halogenke sa uzim snopom i te mi vise odgovaraju nego ove, ubaciti cu od prije jednu pa vidjeti.
--- Kraj citata ---
Da, istina da ove bacaju naširoko, ni meni ot netreba.. Jel ćeš probat onda s užim snopom i jače odmah.. ?
SlowRider:
Samo jedno pitanje koje me interesira, upoznat sam da ovaj far nema homologaciju:
zbog ovih plavih ledica se vrlo brzo moze puniti drzavni proracun, mene interesiraju eventualne sankcije zbog bijelih ledica na tom mjestu, znaci svijetlost je uskladjena sa svijetlom dugog i kratkog svijetla.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju