Općenito > Generalno o skuterima

aerox-far

<< < (7/15) > >>

black-rox:

--- Citat: fatal1ty - 19 Svibanj, 2009, 23:49:24 ---nemam link,svijetlo izgleda bolesno,a i kvalitetno,no zato i košta ;)

Leće su prave leće i ima h3 žarulje 55 watta,ne one lampice ko za frižider šta meću inače,i u ovu rasvjetu za sobe...Prava stvar,a u to još piknut ksenone i ne da bi svijetlilo nego mislim da bi se i neka malo bolja svijetla imala šta posramiti ;)

Malo veća je to investicija,ali se isplati,naravno ja nebi bio ja kad taj far nebi bio spojen s maskom ili neke kemije e to je onda poso  :frajer:

--- Kraj citata ---
Malo se varaš za ovaj far košta on pun rac,ali nema on h3 žarulje 55w ima samo jednu žarulju h3 55w,druga je obična i ne svjetli niš,staviš xenone far se stopi cijeli i u samop jednu leću stane xenon jer nisu iste leće,ali kažem opet far neće dugo jer nije predviđen za xenon,svjetli isto ko i ovaj šta sam imao prije samo je milijun puta ljepši,a i izrada ih malo jebe treba ga uskladiti s plastikama :icon_thumright:

fatal1ty:
imaš sliku tog fara da je kod tebe ? na scooter attacku piše da ima dvije h3 55w,isto ko i onaj far prijašnji model ko šta sad imam

Naručio sam si sada BCD RX zadnji far,zanima me kako to funkcionira,izgleda bolesno.

black-rox:

--- Citat: fatal1ty - 21 Svibanj, 2009, 16:24:30 ---imaš sliku tog fara da je kod tebe ? na scooter attacku piše da ima dvije h3 55w,isto ko i onaj far prijašnji model ko šta sad imam

Naručio sam si sada BCD RX zadnji far,zanima me kako to funkcionira,izgleda bolesno.

--- Kraj citata ---
Imam ga na motoru je,nemam sliku dok je skinut ali u jednoj leći je h3 55w u drugoj obična žarulja i ova di je h3 je duža leća,a ova druga di je obična žarulja kraća,ali kako god to je sada naljepši far koji se prodaje za aeroxa,jedino nije svaki baš isti zna doć škart pa ne paše gore malo čudno stoji :icon_thumright:

aerox92:
nedava mi se za far 60-70€ :)..tako da bi najbolja solucija bio owaj drugi  :toothy9:

jux-zg:
kud bas drugi? od ta tri drugi mi je najruzniji...prvi i treci su izgledom ok,stim da mi je ovaj zadnji najljepsi :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju