Općenito > Generalno o skuterima

aerox-far

<< < (5/15) > >>

fatal1ty:
izašo je novi far od str8,košta 70 eura negdje i ima baš prave leće s halogenkama,ja uzimama za kojih mjesec dva taj,boli me k**ra* koliko košta,ali dajem ruku da je bolji od svih kojih ima u prodaji  :icon_thumright:

aerox92:
imas sliku ili link?

R@kija:

--- Citat: fatal1ty - 19 Svibanj, 2009, 23:10:17 ---izašo je novi far od str8,košta 70 eura negdje i ima baš prave leće s halogenkama,ja uzimama za kojih mjesec dva taj,boli me k**ra* koliko košta,ali dajem ruku da je bolji od svih kojih ima u prodaji  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
daj ju odma..hahhahahah

briem da sam vidio na attacku to svijetlo ak je to to...prejebeno najbolje od svih

boli te rac kaj ne svijetli glavno da dobro zgleda

fatal1ty:
nemam link,svijetlo izgleda bolesno,a i kvalitetno,no zato i košta ;)

Leće su prave leće i ima h3 žarulje 55 watta,ne one lampice ko za frižider šta meću inače,i u ovu rasvjetu za sobe...Prava stvar,a u to još piknut ksenone i ne da bi svijetlilo nego mislim da bi se i neka malo bolja svijetla imala šta posramiti ;)

Malo veća je to investicija,ali se isplati,naravno ja nebi bio ja kad taj far nebi bio spojen s maskom ili neke kemije e to je onda poso  :frajer:

aeroxtuning:

--- Citat: fatal1ty - 19 Svibanj, 2009, 23:49:24 ---nemam link,svijetlo izgleda bolesno,a i kvalitetno,no zato i košta ;)

Leće su prave leće i ima h3 žarulje 55 watta,ne one lampice ko za frižider šta meću inače,i u ovu rasvjetu za sobe...Prava stvar,a u to još piknut ksenone i ne da bi svijetlilo nego mislim da bi se i neka malo bolja svijetla imala šta posramiti ;)

Malo veća je to investicija,ali se isplati,naravno ja nebi bio ja kad taj far nebi bio spojen s maskom ili neke kemije e to je onda poso  :frajer:

--- Kraj citata ---
jel to far kao sto sad ima black rox?bio je neki popust sada na tom faru....dobar je :) ali po meni ovaj prvi je super...imao sam i drugi nije mi nesto....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju