Općenito > Generalno o skuterima

aerox-far

<< < (3/15) > >>

andy:

--- Citat: SlowRider - 18 Svibanj, 2009, 22:47:52 ---ja imam iskustva sa ovim srednjim "Doppel Optik weiss". Serijski je snop 1m ispred skutera i ne sluzi nicemu, kada se snop podigne onda stvar postaje odlicna.

--- Kraj citata ---

Samo kaj ima zezanja s dizanjem, i dost posla.. Od ova tri zadnji definitivno ak misliš samo stavit a ne slagat ko slow..  :icon_thumright:

Joker2206:
Ja sam jučer prvi put vozio Aeroxa po mraku. Vražji original farovi, ništa ne vidim s njima kao da su ugašeni.
Kad upalim dugo svjetlo, udaraju visoko u kuće, mogu vidjet kak se praše kroz prozor, ali ne vidim kuda treba ići.
Mogao bi i ja mjenjati farove.

Bruno1990:
1 mi je oduran, ne svidami se nikako   :dontknow:

khmm, sada 2 ili 3 tvoj izbor koj odaberes od ta dva odlicno ce pasat  :icon_thumright:

andy:

--- Citat: Joker2206 - 19 Svibanj, 2009, 14:24:56 ---Ja sam jučer prvi put vozio Aeroxa po mraku. Vražji original farovi, ništa ne vidim s njima kao da su ugašeni.
Kad upalim dugo svjetlo, udaraju visoko u kuće, mogu vidjet kak se praše kroz prozor, ali ne vidim kuda treba ići.
Mogao bi i ja mjenjati farove.

--- Kraj citata ---

To se lako riješi.. Malo spusti dolje da leće tuku niže.. Imaš sa stražnje strane fara sistem za dizanje spuštanje.. Poigraj se malo i vidi  :icon_thumright:

aerox92:

--- Citat: SlowRider - 18 Svibanj, 2009, 22:47:52 ---ja imam iskustva sa ovim srednjim "Doppel Optik weiss". Serijski je snop 1m ispred skutera i ne sluzi nicemu, kada se snop podigne onda stvar postaje odlicna.

--- Kraj citata ---
i walja li owaj srednji far??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju