Tehnički kutak > Tuning skutera

koliko je klip oštećen?

<< < (2/4) > >>

gozz:

--- Citat: vx - 18 Svibanj, 2009, 09:43:45 ---tako malo se izbočio prema gore (ako mi je staklo ok) , znači morati će na obradu  :-[

--- Kraj citata ---

ajd nacrtaj prema kuda se izbočio?

ako se izbočio prema svječici tj prema čelu klipa, onda ne brini, ali ako se izbočio prema stjenci cilindra, onda mora na obradu, s time da ako si sam mirne ruke, onda i sam možeš srediti uz malo šmirgla...

vx:
evo slika, znači izbočio se gore prema svjećici, ali to izbočenje je toliko malo da mislim da bi ga i sam mogao sanirati

@gozz  puno hvala na odgovrima  :icon_thumright:

gozz:

--- Citat: vx - 18 Svibanj, 2009, 09:57:20 ---evo slika, znači izbočio se gore prema svjećici, ali to izbočenje je toliko malo da mislim da bi ga i sam mogao sanirati

@gozz  puno hvala na odgovrima  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Dakle, ako se nije prema lijevo (na slici) nego samo prema gore kako si nacrtao, onda nemaš problema stavi i deri!!! :biker:

duje87:
sta ti je to pa sa 5og kata :laughing6:

ja se sican kad san minja klip na kozi da sna uzea stari i glumia mi je bejzbol lopticu,tuka s njin od pod zid baca ga i ni ostetia se nije..a ovo je stvarno zabrinjavajuce da kod malog pada na pod se ovako deformira klip ???

btw kozin klip je 80kn,a ovaj je sigurno oko 100e..

RideRR4EveRR:

--- Citat: duje87 - 18 Svibanj, 2009, 13:14:51 ---sta ti je to pa sa 5og kata :laughing6:

ja se sican kad san minja klip na kozi da sna uzea stari i glumia mi je bejzbol lopticu,tuka s njin od pod zid baca ga i ni ostetia se nije..a ovo je stvarno zabrinjavajuce da kod malog pada na pod se ovako deformira klip ???

btw kozin klip je 80kn,a ovaj je sigurno oko 100e..

--- Kraj citata ---

Potpis , to sam baš ja htjeo reč.. Pa od kud ti je pao kad ima takvo udubljenje  :icon_scratch: .?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju