Tehnički kutak > Tuning skutera
Vivacity brušenje serijskog cilindra?
RideRR4EveRR:
Jbg ljudi misle da se na scootu širi cilindar ko na tomosima . Al 47 :toothy12: . Nema ništa od širenja. Jedino turpijanje kanala al pusti i to, ko šta je več rečeno kit je najbolja solucija...
neer:
negdje sam vidio one mangupe u svabiji kak su honali alu cilindar prije honanja su skinili nikasil kosuljicu i honali cil maximalno taman za kanale da svaki ima 7 ili 8 mm u sirinu .i onda unutra stavili gusenu kosuljicu ili od nikasila neznam o cemu se radi ali znam da se radilo o vespi nekoj to islo ko komarac imalo baterijsko paljenje varijabilni rezistor bobina i pegla brmm brrrrmmmmmmmm cvajo
RideRR4EveRR:
--- Citat: neer - 18 Svibanj, 2009, 00:28:23 ---negdje sam vidio one mangupe u svabiji kak su honali alu cilindar prije honanja su skinili nikasil kosuljicu i honali cil maximalno taman za kanale da svaki ima 7 ili 8 mm u sirinu .i onda unutra stavili gusenu kosuljicu ili od nikasila neznam o cemu se radi ali znam da se radilo o vespi nekoj to islo ko komarac imalo baterijsko paljenje varijabilni rezistor bobina i pegla brmm brrrrmmmmmmmm cvajo
--- Kraj citata ---
Moguče , al jako skup sport hehe...
Crazy Kuree:
to i mene zanima al nisam nikad mjerio vanjski promjer pera od minarelli cilindra seriskog i od kita, uglavnom seriski ima jako debelo pero dok kit ima vrlo tanko pa ako je isti promjer vanjski a mislim da jest možda bi se i dalo bušit na 47... al ovo je gus kit ne alu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju