Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem multvar-seriski vario Piagio
Chupsy:
--- Citat: smmania - 17 Svibanj, 2009, 19:07:54 --- :toothy12: :toothy12:
daj sliku varia
--- Kraj citata ---
netreba to slikat, uništeni vario i uopće nije za tu mašinu, negu za one prije 98god, i još ja gledam ovo 1cm ja mislio fali 1mm mislim si koji k**ra* kad ono taj vario je stvarno imo piksu od skoro 1cm
moja preporuka da vratiš serijski vario, višestruko je napredniji od tog mutivara...
vida20:
On isto mogo je rec da je multi star 10godina. Znam ekipu kaj zajebe prek poste al ono bio sam kod njega mado reko pa nije mi valjda dao nekaj krivo i jos ga zovem da pitam zakaj moje rolice nejde nutra ja kupim nove. ma lol ocekujem povrat novaca bar 80% :angry7:
Benjamin:
sprema se nevrijeme neko
neer:
de ovaj forum ode u k**ra* odredjeni su poceli valjat ostale,,,i bas oni za koje sam mislio da nikada nece ,,,sve pohvale carevi,j****ti kulturu :angry7:
Chupsy:
--- Citat: vida20 - 17 Svibanj, 2009, 23:14:54 ---On isto mogo je rec da je multi star 10godina. Znam ekipu kaj zajebe prek poste al ono bio sam kod njega mado reko pa nije mi valjda dao nekaj krivo i jos ga zovem da pitam zakaj moje rolice nejde nutra ja kupim nove. ma lol ocekujem povrat novaca bar 80% :angry7:
--- Kraj citata ---
teško nazvat i pitat me?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju