Tehnički kutak > Tuning skutera
malossi MHR replica vs. gianelli reverse
VoRdA_NRG_MC3:
ja mislim da ti remen mora pasat...a za valjcice trebas pogadat, probaj sa 5,5g nezz stvarno pitaj ove sto vise znaju o tome.. i ja mislim da bi ti dobro isli bijeli federcici za kvacilo i bijeli centralni..
R@kija:
odlucil si se za predobar spuh..ne hrđa,predobar zvuk i sve videl bus puno bolji po meni od replice makar se nemreju parit jer je replica jaca al po svemu ostalom je bolji
dino gp1:
--- Citat: ivan_sp - 18 Svibanj, 2009, 15:55:56 ---evo ovako odlučio sam staviti reversea
sad imam još par pitanja
dali paše malossi kevlar na runnera 2008 od runnera 2001 +
jel zna možda neko otprilike gramažu rolica i koje male federčiće da stavim i ako treba centralni koji?'
hvala :hello:
--- Kraj citata ---
Serijski centralni, žuti malossi federići kvačila i rolice 5,5 gr (ako imaš multivar) :icon_thumright:
Crazy Kuree:
--- Citat: rakitje00 - 18 Svibanj, 2009, 16:18:05 ---odlucil si se za predobar spuh..ne hrđa,predobar zvuk i sve videl bus puno bolji po meni od replice makar se nemreju parit jer je replica jaca al po svemu ostalom je bolji
--- Kraj citata ---
nije replica jača... rolice ti trebaju 5.1g a na runneru seriskom jam islim da su 5.3 pa moreš i probat s njima, centralni ostavi seriski a opruge na kvačilo stavi žute malossi. reverse ima predobar zvuk kad se kit stavi, problem mu jedino top koji je nitnama stegnit tako da s vremenom nitne popuste
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju