Tehnički kutak > Tuning skutera
Curi mi ulje
(1/1)
Baptista:
NA Apriliji Atlantic 200 počelo mi je curiti ulje. Ne baš puno ali par kapi, pogotovo kad dođem s puta, npr. 100 km kad napravim onda curi jače nego kad napravim 5 km.
Šta bi to moglo biti? Postoji li kakva pumpa za ulje da je otišla ili filter? Kako da to popravim, da li da idem na servis?
Hvala
Benjamin:
Jel znas s kojeg mjesta ti curi...karter..seraf na karteru..oko filtera ulja..s filtera zraka npr....
RimSo:
U mene curi iz filtera zraka..al ne non stop..nego ponekad..uvijek kad imam malo više goriva..ide dole po deklu..
YamahaSpy:
Pa to ide i meni, otvorim airbox operem spuzvu u benzinu obrisem sve i onda je mir. Ako ti motor stoji na bocnoj nogari i da je dosta nagnut na stranu isto ti hoce curit onda. Spuzva ti se natapa uljem onda dosta.
RimSo:
--- Citat: YamahaSpy - 17 Svibanj, 2009, 16:51:41 ---Pa to ide i meni, otvorim airbox operem spuzvu u benzinu obrisem sve i onda je mir. Ako ti motor stoji na bocnoj nogari i da je dosta nagnut na stranu isto ti hoce curit onda. Spuzva ti se natapa uljem onda dosta.
--- Kraj citata ---
Pa pretežno je na bočnoj nogari..mislim da više neće da stoji jer neće da upali.. :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju