Ostalo > Sportski kutak

Dinamo - Slaven

<< < (2/5) > >>

ChRiStIaN:
gle, srao si neki dan nisi dobio bann, imo si jebene srece...seres sad valdja ces ga sad dobit! aj bok odi fak of od ove teme, nije ti tu ionak mjesto!

Shema:

--- Citat: ChRiStIaN - 17 Svibanj, 2009, 11:04:59 ---gle, srao si neki dan nisi dobio bann, imo si jebene srece...seres sad valdja ces ga sad dobit! aj bok odi fak of od ove teme, nije ti tu ionak mjesto!

--- Kraj citata ---
seres ti citav zivot ovdje pa nikom nista
ajd navijac bok

ChRiStIaN:
bok bok čupakabra

Agil:
Hutui su niski , imaju plosnate noseve, opće s vlastitim sestrama i njihovi vračevi su varalice, za razliku od njih mi Tutsiji smo lijepi, visoki, imamo veči k**ra*, i nikada nismo bili sluge Belgijancima, iako pomalo ličimo na njih...naravno osim boje kože.....

Stoga, molim vas lijepo, može li mi neko objasniti zašto su Hutui, pobili milijon i po Tutsija ?

luna500rr:

--- Citat: Agil - 17 Svibanj, 2009, 11:18:13 ---Hutui su niski , imaju plosnate noseve, opće s vlastitim sestrama i njihovi vračevi su varalice, za razliku od njih mi Tutsiji smo lijepi, visoki, imamo veči k**ra*, i nikada nismo bili sluge Belgijancima, iako pomalo ličimo na njih...naravno osim boje kože.....

Stoga, molim vas lijepo, može li mi neko objasniti zašto su Hutui, pobili milijon i po Tutsija ?

--- Kraj citata ---

To je 1/3 stanovnika Drzave  :drunken_smilie: Malo si se preracunao, nema u oba kluba toliko vatrenih navijaca, kamoli 1.5 milojona mrtvih :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju