Tehnički kutak > Tuning skutera

nemogu upaliti!!! :'(

<< < (3/5) > >>

Kemo_nrg:

--- Citat: Drnda-1 - 17 Svibanj, 2009, 18:10:52 ---cok?

--- Kraj citata ---

elektronski je,  i sta sanjim ???

mario_f15:

--- Citat: Kemo_nrg - 17 Svibanj, 2009, 17:52:54 ---ev maloprije kao ocistio car kolko sam mogao, bilo malo blata u njemu xD , al sad nemogu ni upaliti kad stavim ruku na otvor onaj, svijecica mi izgleda ok(preso sam sanjom oko 400 km), a oso bi kupit novu a nemam scim ic jer nemogu uplaiti scooter  :'(  , aa vidio sam kad sam zatvarao carb i otvarao, da izmedju onog poklopca(plastike) i carba kad je zaserafito ima malo lufta, po milimetra mozd. , dodjel tu kakv gumeni dihtung il sta, da nije zbog toga ???
imal jos ko kakvu ideju zasto nemogu upaliti???

:angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:

--- Kraj citata ---
A JEL DOBIVAS UOPCE GORIVO U KARBURATOR?provjeri u čašici dali ima gorive??? :toothy9: :toothy9:

Kemo_nrg:
ide gorivo, ok je, kad sam otvorio carb izlilo se gorivo (kao manje malo od pola case otrpilike)...

i dalje neznam koji mu je *urac  :icon_scratch:  , i sta ovaj drnda spominje cok?

jel moguce da lameilce imaju kakve veze sto nemogu upalit  :icon_scratch:

mario_f15:
pogledaj semeringe na radilici,  i usis,prirubnicu da nije popucala
 ako dolazi gorivo i ako svjecica radi,trebo bi palit...... :toothy9: :toothy9:

Kemo_nrg:

--- Citat: mario_f15 - 17 Svibanj, 2009, 18:46:30 ---pogledaj semeringe na radilici,  i usis,prirubnicu da nije popucala
 ako dolazi gorivo i ako svjecica radi,trebo bi palit...... :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

nedaju mi se gledat semerizni, nevjeujem da je to, eh skinuo bi ja prirubnicu pa da vidim lamelice, al nemogu jer mi treba nekakav zvjezdani imbus  :icon_scratch:  *ebemuu....... 

a icu sutra kupiti novu svijecicu, pa cu vidit sta cu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju