Tehnički kutak > Tuning skutera
minarelli primar 15% duži
luna500rr:
--- Citat: benelli - 17 Svibanj, 2009, 11:58:30 ---e da ne otvaram drugu temu mislio sam i ja stavit duzi primar ali ja imam ac i cuo sam da je kraci od lc pa koji bi ja mogo stavit jel bi bilo dosta da stavim od lc i koliko bi dobio
--- Kraj citata ---
20% ti je duzi sekundar u LC-a , a primar od AC-a ti je isti kao na LC :hello:
benelli:
a mogu samo sekundar stavit od lc ako je primar isti i koliko bi dobio da stavim sekundar lc
luna500rr:
Mozes staviti bez problema sekundar od lc na isti primar, izgubio bi na samom startu, do 15-20km/h, ovisno o federima kvacila, ali bi dobio u krajnjoj bar 10km/h u odnosu na AC sekundar (oko 95 s malossi sport i base auspuhom) :hello:
pajo:
--- Citat: dhorvat - 17 Svibanj, 2009, 11:45:11 ---Primar ti treba jedino ako "osjetiš" da motor ima snage ali nemože brže jer mu počnu rast okretaji. To je slučaj kod Multivara. :icon_thumright:
Inače za tvoj setup ti ne treba više od 13%. Naravno da bi izgubio nešto sitno na startu jer bi kuplung malo duže proklizavao :jerk:
--- Kraj citata ---
osijetim da ima snage.da bi mogo još.znači nekih 10%primar ili 12% duži primar bi bio sasvim ok da ne gubim na startu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju